Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az mit jelent, ha egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mit jelent, ha egy pasi ilyet gondol?

Figyelt kérdés

Valahogy szóba került,hogy új fülbevalóra lenne szükségem.

És erre a srác rögtön mondott egy konkrét típust,hogy ő olyanban már elképzelt engem. Hogy szerinte nekem ez állna jól. Ha már így fülbevalókat tervez nekem gondoltban,lehet,tetszem neki?

2012. aug. 15. 09:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez bármit jelenthet. Nem feltétlenül azt, hogy tetszel neki. Gondolom egy barátodról van szó, ez esetben pusztán egy baráti gesztus.
2012. aug. 15. 09:06
 2/10 anonim ***** válasza:
vagy homár
2012. aug. 15. 09:09
 3/10 A kérdező kommentje:
De látom a szemén,hogy valahogy máshogy néz...mint aki szerelmes vagy hát nemtom.
2012. aug. 15. 09:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Semmit!
2012. aug. 15. 09:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Látod a szemén, hogy rajta van a kangörcs?
2012. aug. 15. 09:29
 6/10 Mysticista ***** válasza:
nem jelenti azt, hogy szeret téged szerelemből, de szerethet is. tehát ez önmagában nem bizonyíték semmire, csak arra, hogy figyelmes.
2012. aug. 15. 09:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Kérdező. Itt most van egy válasz, amire vársz, hogy tetszel neki, téged akar, szeret!

Na most ezt mi így virtuálisan nem fogjuk tudni leszűrni, úgyhogy neked kell tudni, érezni. Lehet, hogy csak kedves akart lenni, és semmi több, lehet, hogy tetszel neki. Attól mert megjegyzi, hogy mi állna jól, még nem biztos, hogy bármi mást is akar..

2012. aug. 15. 09:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem mennék olyan messzire hogy azt mondjam szeret, de lényegesen tetszel neki ha már gondolatban is el tud maga előtt képzelni.
2012. aug. 15. 12:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát, neked viszont tetszik, ha már az is érdekel, hogy elképzelt-e téged...xD Én is szoktam haverokról fantáziálni, hogy mi ,hogy állna nekik. Barátnőmnek például egy tök jó hajat gondoltam ki, tegnap elmentünk, és megcsináltattam neki. Szóval szerintem, nem jelent semmit.xD De viszont ,ha tényleg látod, hogy máshogy néz rád ,az már nagyobb indok arra, hogy tetszel neki.
2012. aug. 15. 13:37
 10/10 anonim ***** válasza:
kérdezel valamit, írsz valami, ami semmit nem jelent, erre meg írod hogy szerelmesen is néz. mi ezt honnan tudhatnánk? ez magától semmit nem jelent, a többit meg csak te tudod.
2012. aug. 15. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!