Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két fiú közt őrlődöm, mit tegyek (testvérek)?
Figyelt kérdés
20/L vagyok,és egyik egyetemi évfolyamtársam(20/F) már vagy egy éve udvarolgat nekem több kevesebb sikerrel. Aranyos fiú,és szimpatikus. Nemrég azonban elhívott magukhoz,a házukba és ott találkoztam az öccsével(17/F),aki egész más mint ő. Egy ilyen trikóban volt,és látszott rajta,h gyúr,egész izmos volt. Nagyon megtetszettünk egymásnak,és számot is cseréltünk,randizgattunk,aztán megtörtént köztünk a dolog,annyira jó volt vele az ágyban. Én azt vártam,h összejövünk,de ő azt mondta,h részéről ennyi volt. Hát ez nagyon rosszul esett. Közben ott van a bátyja,aki erről mit sem sejt,és még most is udvarol nekem, ő tényleg egy rendes fiú,de nem akarok vele összejönni,mert akkor újra találkoznom kell az öccsével,ti mit csinálnátok?2012. szept. 18. 09:58
1/5 anonim válasza:
semmit.keress más pasit.ezt a kettőt meg hagyd.
2/5 anonim válasza:
Sehogyan sem lesz jó vége, mert tesók...21/L
3/5 anonim válasza:
Inkább keress valaki mást, akinek nincs köze a családjukhoz. Vagy ha úgy érzed ér annyit a srác, akkor mondd el neki, mi történt, és ha úgy is hajlandó veled kezdeni, akkor hajrá. Bár a leírásodból ez inkább afféle "nincs ló, jó a szamár is" szitu lenne vele szemben.
4/5 ampallang válasza:
Egy k*rva vagy. A rendes srác egy éve (!) udvarol neked, te meg az öccsével megdugatod magad a háta mögött, gondolom kb 10 nap után. Gratulálok.
Ha ennyi idő alatt nem keltettétek fel komolyabban egymás érdeklődését, akkor hagyd a fenébe szerintem. Mindenesetre elgondolkodnék a viselkedéseden, illetve azon, te mit éreznél ha ezt csinálnák veled? Mondjuk a bátty is hülye, gyanítom félénk, önbizalom hiányos.
5/5 anonim válasza:
Az occsenek csak egy ejszakas kaland voltal . O mar nem akar tobbet(ezt fel kell fognod).Szerintem ha jol egyeznek elmondja a batyja a masik fiunak hogy mi volt koztetek.Hat es ha osszejossz a batyaval amiutan ezt megtudja valoszinuleg szakit veled.Inkabb felejtsd el oket mert sehogy nem lenne jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!