Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha két férfi közt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha két férfi közt örlődöm?

Figyelt kérdés
11 hónapja vagyunk együtt a barátommal akivel együtt is élünk már. Az a problémám, hogy velünk lakik a testvére is, aki viszont nagyon tetszik nekem, vagyis vonzódom hozzá.(nem hagynám el a barátomat érte, mert szeretem és jó vele. és nem jönnék össze a tesójával sem, mert csak vonzódom hozzá.) .Nem tudom, hogy ö mit érez.De sokat vagyunk kettesben.Nem értem miért érzek ilyeneket a tesója iránt?? Valaki tudna tanácsot adni? Vagy volt már hasonló helyzetbe??? Leszólásokat nem kérek.:p Köszi.:)
2012. júl. 22. 17:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem csak külsőleg sokkal vonzóbbnak találod a párod.Előfordul .. Amíg ez csak halovány érzésekben nyilvánul meg és nem tettekben addig szerintem jól van de én helyedben próbálnám feldobni a szexuális életem a párommal és akkor talán az elnyomná ezt a szükségletet :)
2012. júl. 22. 17:24
 2/15 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy mit keres ott a tesója? Ő hány éves és te hány éves vagy?
2012. júl. 22. 17:26
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi.:) igazából a szexuális életünkkel semmi probléma nincsen, mert jó vele és szeretem is a párom. Csak néha úgy érzem, hogy jó lenne a tesójával lenni.:) lehet hülyének néztek, de senkinek nem kívánom, mert már lassan megörülök..!!
2012. júl. 22. 17:29
 4/15 anonim válasza:
"Ha 2 embert szeretsz egyszerre, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, akkor nem szerettél volna bele a másodikba"
2012. júl. 22. 17:30
 5/15 A kérdező kommentje:
Én 19, a párom 25 a tesója pedig 27. Ez a ház a barátomé és a testvére még csak most vette meg a házát ami még felújításra szorul. És a párom megengedte neki (mivel nagyon rossz a kapcsolatuk a szüleikkel) hogy itt lakjon míg nem készül el. És ez még több mint 1 év.:(
2012. júl. 22. 17:31
 6/15 anonim válasza:
Az baj... egyébként ő milyen veled szemben, hogy viselkedik?
2012. júl. 22. 17:36
 7/15 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom, nagyon sokat vagyunk sajna kettesben és ilyenkor nagyon jól érzem vele magam ( és tudom, hogy ő is velem) .Nem vagyok beképzelt, de nekem az az érzésem, hogy én sem vagyok közömbös neki.
2012. júl. 22. 17:38
 8/15 anonim válasza:
A barátodnak feltűnt a ti "kapcsolatotok"?
2012. júl. 22. 17:40
 9/15 A kérdező kommentje:
Igazából ő nagyon féltékeny típus, szóval mindenkire féltékeny. De a tesójára nem igazán.
2012. júl. 22. 17:41
 10/15 D.Sanyi válasza:
Szerintem csak azért vonzóc mert ahogy irtad sokatt vagytok kettesben.
2012. júl. 24. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!