Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két fiú közt őrlődöm, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két fiú közt őrlődöm, nem tini vagyok, bővebben lent, voltál már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok. Két éve van barátom, akivel minden jól ment, nagyon szeret, és én is őt. Soha meg sem fordult a fejemben, hogy elhagyjam, tehát nincsenek problémák a kapcsolatunkban. Nem élünk együtt, én még diák vagyok.

Most diákmunkázom, már egy fél éve. Ezen a munkahelyen ismerkedtem meg a másik fiúval. Egy ideig nem beszéltünk, csak láttam, hogy figyel, nekem is tetszett, de nem túlságosan foglalkoztam vele. Aztán elkezdtünk beszélgetni, mert közös hobbink van, és egyszer el is hívott magával. Nemet kellett volna mondanom a barátom miatt, de nem tettem, és én is jól éreztem magam vele.

Kinyilvánította a szándékát, hogy szeretne velem lenni.

Teljesen megzavarodtam, lelkifurdalásom volt, de mégis vele akartam lenni, közben a barátomat nem akartam elhagyni... nem gondoltam volna, hogy leszek ilyen helyzetben.

A barátom közben rájött, észrevette rajtam, és mondta, hogy döntsek, ő megbocsát, és elfelejt mindent, ha én is akarom.

A másik fiúval nem történt semmi, de komolyan a szándékai.

Bárhogy döntök, kétségek maradnának bennem. Azt sem értem, ha minden szép és jó volt a kapcsolatomban, akkor hogyan történhetett ez, hogy egy másik fiú így feldúlja az érzéseim. Hiszen tényleg szeretem a barátom, ezért is nem tudom elhagyni.

Voltatok már ilyen helyzetben? Hogy döntöttetek? Jól, vagy megbántátok?

2012. máj. 3. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem akarlak megbántani, de ezt TE basztad el de nagyon! Ott, hogy elmentél a munkatársaddal... Én a párod helyében ott hagynálak, és megmondanám neked, hogy csak akkor keress, ha komolyan is gondolod a dolgokat!!!Addig meg felejtős..
2012. máj. 3. 19:06
 2/4 -=Koldus=- ***** válasza:
24%
Ha már ilyen érzéseket váltott ki belőled a munkatársad, akkor annak a 2 éves kapcsolatnak lőttek. Engedd el szegény srácot jobbat érdemel nálad...
2012. máj. 3. 19:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Vannak férfiak akik a "sima" szájukkal, a bevágódós beszédükkel képesek megkörnyékezni kapcsolatban lévő nőket és sokszor el is tudják csábítani. Aztán megtörténik a dolog és tovább állnak. A barátod persze elhagy, te meg a két szék közé estél.

Egy tisztességes férfi nem próbálkozik olyannál akiről tudja, hogy stabil, boldog kapcsolatban él.

Ezen gondolkozz el! Lehet, hogy azt mondja, hogy komolyak a szándékai, de ahogy szokás mondani: messziről jött ember azt mond ami akar.

Ha a barátod hűséges és boldog vagy mellette, akkor maradj vele. Az ilyen kurafikat meg kerüld!

2012. máj. 3. 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit tennék a helyedben. Biztos, hogy elgondolkodnék, hogy ha már így el tudta venni az eszem egy másik srác, akkor valószínű nincs minden rendben a jelenlegi párommal sem. Nem fair a pároddal szemben, úgyhogy dönts hamar. És hallgass a szívedre..

Nem voltam még ilyen helyzetben, de nem is szeretnék. Bár ahogy én mostanában állok, örülnék, ha egy olyan srác is akadna, aki szeretni velem lenni, és komolyan is gondolná. Pedig nem vagyok ronda, becs'szó! :)

21L

2012. máj. 3. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!