Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ért van az hogy a lányok?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok a suliban majd nem mindegyik gyereknek van barátnője csak hogy ezek mind ilyen troger hülye gyerekek és még nem is néznek ki jól én és a haverjaim is jól tanulunk nem vagyunk bajkeverők mint a többi srác csak épp mi jobban nézünk ki és nem úgy öltözködünk mintegy idióta de a lányoknak ők tetszenek. Nagyobb lány ismerőseim szerint ez majd megváltozik eleinte mindenki az ilyen srácokat kedveli (lányok) de én ezt nem teljesen hiszem el. Valaki megtudná mondani miért ilyenek a lányok?2012. szept. 17. 14:54
11/14 A kérdező kommentje:
Figyelj már majdnem kitűnő vagyok bár az előző év szarul jött ki de ne úgy képzelj el hogy karika szemcsi oldalra zselézett haj. Mert attól igazából hogy valaki jó tanuló nem kell hogy stréber vagy hogy nyomi legyen.
2012. szept. 17. 17:51
12/14 MadameViciouse válasza:
Oké,csak egy tipp volt :D Nem ismerlek,csak nekem ilyen kép ugrott be...
13/14 A kérdező kommentje:
xD oks
2012. szept. 17. 18:48
14/14 anonim válasza:
Amikor írtad hog lehet hogy nem kellene.ilyeneken törnöd a fejed azt mondom tök normális :)) kb ilyen korban kezdenek el érdeklődni a fiuk a lányok iránt :) ès ez hogy a trogerek jönnekbe dolog azt mondhatom hogy most 15 èves vagyok és 12 évesen durva de énis rajongtam egy menő divatos fiutársaságért de azt kèpzeld el hogy ma már hányok tőlük..és utoljàra egy olyan fiúba volta szerelmes aki majdnem kitűnő volt...perze nem volt stréber..èn azt mondom ne aggódj valószínűleg kinövik ezt a csajok...vagy ha.nem akkor gáz kis ribancok maradnak ( bacsánat de ilyenre is van példa) szoval ez nem fog íg maradni ughogy nyugi :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!