Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ért van az hogy a lányok?
Romlik a színvonal...én most 10.-be járok...azt mondom, hogy amikor 7. elején ide jöttünk (6 osztályos gimi) akkor még aránylag normális volt minden gyerek.De most... Az alattunk következő 2 osztályon még azért látszik valami....de a 7. és a 8. szinte egy teljesen "leszarok mindent" "nemérdekel semmi" szinten leragadt...és vagy kockák, vagy ribancok lettek...és rengeteg itteni suliban van ez...
Lehet hogy szomorú, de én nem hiszem hogy azok a lányok valaha is megváltoznak, vagyis amig suliba járnak...persze lehet hogy én vagyok a hülye...de mindenki ezt mondta..
De ha jobban kinyitod a szemedet, akkor találsz egy lányt aki pont téged szeret...lehet hogy nem a legcsinosabb, legmenőbb csaj lesz ő...de egy olyan lány aki téged szeret, nem pedig egy divatideált :)
Hát van benne valami de azért remélem nem minden lány ilyen
igaz nem biztos hogy 12 éves korban már ilyen dolgokon kéne törnöm a fejem.Vagy ti mikor keztetek el érdeklödni a lányok után?
az oké ha érdeklődsz irántuk 12 évesen azzal nincs gond.
azzal h csajuk / pasijuk van egy 12 évesnek aztán ki tudja mit csinálnak / próbálnak csinálni [XD] na azzal már van.
Nem látszik,hogy "jó tanuló" lennél:D
Nem lehet,hogy kicsit egoista vagy,lenézel másokat,közbe Te sem vagy tökéletes?
Nem vagytok bajkeverők..az miben nyilvánul meg?Nyalisok vagytok vagy,hogy érted?:D
Én sosem szerettem az ilyen kivagyok mivagyok,okos vagyok,jóképű vagyok srácokat.
De lehet bennem van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!