Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy lányról nagyon könnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lányról nagyon könnyen lemondtam, azóta nagyon furán viselkedik, miért?

Figyelt kérdés
Egyszerűen azt éreztem,h nem vevő rám,ezért nem vártam meg,amíg elutasít,hanem én mondtam neki,h nem akarok tőle semmit. Azóta nagyon érdeklődő lett irányomba,felhív,meg segíteni akar mindenben,megjelenik a hátam mögött,odajön hozzám,amikor a haverommal beszélgetek. Gyanúsan gyakran futok össze vele. Mégis mi történt? Mire lehet kíváncsi?

2012. szept. 16. 23:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ó. Ugyan,miért tenné? Szerintem jól megvan nélkülem is,amúgy sem vagyok egy főnyeremény:D. Csak lehet,h kíváncsi még,h mit hagyott ki. Sztem ha neki ott a barátja,meg van jobb dolga is,mint h velem foglalkozzon.xD

Ja,amúgy semmi,én egyszerűen csak ilyen vagyok. Nem különösebben izgatom magam a dolgokon.

2012. szept. 17. 00:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Hehe,ez nagyon tetszik,ahogy írsz,még így látatlanba is róla.

Szerintem te valami másik világban élsz.

Most tulajdonképpen ő utasított el téged,vagy te őt?;)

2012. szept. 17. 00:13
 13/13 anonim válasza:
Egyáltalán milyen viszonyban van a barátjával? Én tök lazán elképzelem, hogy szakítana érted a barátjával, vagy valami más sunyiság van a dolgok mögött amit nem láthatok át. Az az igazság hogy én már túl sok ilyenben vettem részt, és hajlamos vagyok rossz dolgokat feltételezni de szerintem lehet, hogy kellenél neki csak döntsd el hogy megéri-e egyáltalán.
2012. szept. 17. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!