Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnél erőszakkal el lehet érni, hogy lentebb vegyen az elvárásaiból?
Figyelt kérdés
És jó legyek neki én is?
(most elkezdel oltani, hogy ilyen meg olyan vagyok, de ha küldenék képet, akkor meg nem értenéd, hogy miért vannak ilyen gondolataim, de elárulok: leráznak a nők, mert "nincs meg a szikra")
2012. szept. 16. 20:08
21/23 anonim válasza:
Azzal, hogy elkezdesz eroszakoskodni csak azt ered el, hogy meg jobban megutaltatod magad, esetleg foljelent zaklatasert.
22/23 TOMAtm válasza:
ha jólsejtem dél-texaszi akcentussal nyomod a vakert.biztos bejön valakinek,de azt mondjuk a legközelebb a bolgároknál találod,ebben az országban nem annyira divat amiről beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!