Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy nőnél erőszakkal el lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnél erőszakkal el lehet érni, hogy lentebb vegyen az elvárásaiból?

Figyelt kérdés

És jó legyek neki én is?

(most elkezdel oltani, hogy ilyen meg olyan vagyok, de ha küldenék képet, akkor meg nem értenéd, hogy miért vannak ilyen gondolataim, de elárulok: leráznak a nők, mert "nincs meg a szikra")

2012. szept. 16. 20:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
Bizony az erőszakos parasztok nagyon bejönnek a csajoknak, és most nem viccelek, sajnos.
2012. szept. 16. 20:09
 2/23 anonim ***** válasza:
81%
Ha erőszakot alkalmazol, már nem is vagy férfi!
2012. szept. 16. 20:09
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Max. akkor ha az apja vagy.
2012. szept. 16. 20:13
 4/23 anonim ***** válasza:

Erről a kérdésről ez a vicc jutott eszembe:

Mesterséges megtermékenyítő iroda hirdeti magát. A kopott irodában gyönyörű nőt fogad egy gyanús külsejű férfi.

- Én azt akarom, hogy a fiam olyan okos legyen, mint Einstein. A férfi egy kis port szór egy pohár vízbe.

- Más?

- Olyan alakja legyen mint egy germán istennek!

A férfi újabb port szór a vízbe.

- Még valami?

- Olyan szép legyen, mint Alain Delon!

Még egy kis por a vízbe.

- Más?

- Ennyi elég.

- Igya meg ezt a keveréket!

A nő megissza és azonnal elalszik. A férfi elkezdi gombolni a sliccét:

- Na majd adok én neked Alain Delont!

5/23 A kérdező kommentje:
a férfiakkal kapcsolatos elvárásairól beszélek.
 6/23 Hunter92 ***** válasza:
100%
Miért kéne lentebb vennie az elvárásaiból? Mindenkinek joga van megválogatni, hogy kivel van. Miféle erőszakra gondolsz? Egy nő sem fogja lejjebb adni az igényeit attól, hogy erőszakoskodsz vele. Nem is értem, hogy juthat valakinek ilyen az eszébe.
2012. szept. 16. 20:23
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

na küldjed azt a képet!

majd meglátjuk tényleg lejeb kell vinni az elvárásokat vagy csak te vagy csúnya..

2012. szept. 16. 20:32
 8/23 Hole Hunter ***** válasza:
100%

Remélem az apja egy hegyomlás...aztán ő is alkalmazza az erőszakot, amin te gondolkodsz.

...egy apa...

2012. szept. 16. 20:37
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
A szikra alatt a vonzódást, szerelmet értik gondolom. Azt pedig senkiből nem lehet kierőszakolni, vagy logikusan megmagyarázni. Mikor értik meg már végre a férfiak? Senkinek nem hibája ha valakinek nem tetszel. Főleg nem a nőé. Meg különben is mire gondoltál? Megmondod neki, hogy "elő a szikrával különben kinyírlak"? Szánalmas.
2012. szept. 16. 20:41
 10/23 Hunter92 ***** válasza:
100%
Kérdező, légyszíves válaszolj már arra, hogy pontosan mit értesz erőszak alatt! Még reménykedem, hogy csak rosszul fogalmaztál és mi értjük félre, mert tényleg nem tudom elhinni, hogy ez komolyan megfordult a fejedben. Egyébként meg, ha minden nő leráz, akkor benned van a hiba. "Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
2012. szept. 16. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!