Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen srácokròl mit gondoltok lányok? Miert jon be az ilyen annyi lanynak?
Figyelt kérdés
Pedig nincs benne semmi ferfiassag, nagyon nem néz ki jol. Mégis miaz ilyen pasiknak a kepe alatt mindig 20 lany nyáladzik valamiert.
2012. szept. 16. 19:27
11/16 anonim válasza:
hát egyáltalán nem néz ki jól. kis 16 éves gyerek. Úgy meg könnyű a kockahas, hogy egy deka zsír nincs rajta. Na meg az a haj...áhh...
L
12/16 anonim válasza:
10-15 éveseknek talán ez tetszik, mert a kockahas, és mert ápolt. Cicababa egyéneknek 15-17 között azért ez jön be, mert madarat tolláról, embert barátjáról. Tehát divatmajomnak divatmajom. A normális lányoknál (nem csak akik csupán jól néznek ki, ahnem van eszük is)inkább a kifejledt, normális egyedeket keressük, szeressük.
13/16 anonim válasza:
18L voltam.. a végét kicsit elirtam..
14/16 anonim válasza:
Én is így nézek ki, csak nincs kockahasam, meg nagyobb orrom van. Nem tehetek róla, ez genetika, lehet ez a gyerek sem tud sosem kétajtós szekrénnyé nőni, ahogy én sem tudtam felnőtt létemre. Annyi előnye van, hogy mindenki középiskolásnak néz.
15/16 anonim válasza:
Kepet sajnos kicsiben lattam. En mar nem tizeneves vagyok de meg mindig a hasonlo, vekony, sportos fiuk tetszenek. Ne legyen rajta izomtomeg! Attol undorodom valahogy. Arcra is helyes. A vastag kar se jon be nekem s a szoros mellkas sem. Nem tudok vonzodni hozza. Iagazad van kerdezo. Egyre tobb lanynak tetszenek az ilyenek. Tapasztalom. En nem latom noiesnek oket, kesz szerencse. A lanyok ugyanis abszolut nem vonzanak. Nekem a noiesseg mas- nem ez a lapos, fius.
16/16 anonim válasza:
12 az elmeleted nem allja meg a helyet. En aztan epp cicababa nem vagyok. Megis az ilyenek tetszenek. Amugy meg: pont a plazacicaknak jon be az a nagy, kigyurt, vagy elhizott mercis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!