Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti járnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti járnátok egy olyan csajjal, aki teljesen "fullos", de csőmelle van?

Figyelt kérdés

Jó kis popsi, szép combok, lapos has.

Szép arc, szép haj, csinos...

Ruhában nem látszik, de ruha nélkül egyértelműen csőmelle van.

Olyankor a mell nem úgy áll, mint az első képen, hanem, mint a másodikon:

[link]

Mellé az én mellem még kicsi is.

Hasonlít az első képen lévőhöz, csak egy nagyon picit nagyobb:

[link]

Ez zavarna titeket? Nagyon elrontaná a szép összhatást?

És melyik a rosszabb:

-Ha valakinek ilyen a melle,

-vagy ha valakinek plasztikáztatott?

Inkább a fiatal korosztály válaszoljon (16-27), és azért légyszi ne olyanok írjanak, akik tényleg csúnyák, és semmi esélyük a nőknél, mivel nekik legtöbbször úgy is mindegy... :)

Előre is köszi az őszinte válaszokat! :)

2012. szept. 15. 23:06
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
58%
akkor lennél fullos, ha a melled is normálisan nézne ki, de mivel eléggé gusztustalan, így látatlanban sem kapod meg a fullost :)
2012. szept. 16. 00:11
 32/39 anonim ***** válasza:
90%

Zavarna, de a jellemed sokkal inkább. Nyugi elkerüllek messzire, nem foglak zaklatni. Alapból kerülöm a szép lányokat, hiszen olyanok, mint te, felszínesek, előítéletesek és nagyképűek, önteltek, beképzeltek, egoisták stb.

Egy csúnya fiú, akinek már úgyis mindegy milyen lányt kap. -.-

2012. szept. 16. 00:59
 33/39 anonim ***** válasza:

35 össel egyetértek. :D

Elég vicces, hogy amint meglátta a fullos csaj vagyok kifejezést, ráállt a csajra :D

Én egyébként Megan Fox hasonmása vagyok ....

2012. szept. 16. 08:53
 34/39 anonim ***** válasza:
40%
Hát én nem vagyok "fullos", van a hasamon egy kis felesleg, de a melleim elég jók. Amikor a pasik órákon át kényztetik őket és gyönyörűnek nevezik , annál elég kevés jobb érzést tudok elképzelni egy nő számára hiszen ez a testrész a nőiesség igazi szimbóluma. Sajnálom, hogy te ezt sosem fogod átélni :(
2012. szept. 16. 12:58
 35/39 anonim ***** válasza:
Csúnya vagyok, vagyis szerintem.. de ennek ellenére valamiért k*rva válogatós vagyok :) ( de amúgy mindenbe ) ami szerinted bomba, nekem még lehet nem lenne az:D de ha az is, stb.. igen, szerintem zavarna:)
2012. szept. 16. 19:08
 36/39 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, nem fogsz találni olyan pasit akit ez nem zavar, mert a mai férfiak mindenhol a szép, formás nagy melleket látják, ez az ideál sajnos.Szerintem Te is nyugodtan keress kigyúrt, jóképű pasit, ezért ne add lejjebb az elvárásod semmiképp.
2012. szept. 18. 16:57
 37/39 anonim ***** válasza:
39%
Tényleg szánalmas aki azt írta hogy élvezi ahogy pasi játszik a mellével, neki üzenem, hogy a pasik bizony a lapos hasat is kedvelik, egy igazán szép alakhoz elengedhetetlen!
2012. szept. 18. 17:07
 38/39 anonim ***** válasza:
pff...kitörölték a vàlaszom...De lealàbb vékony vagyok, és nem sznob:) Kérdezö ne félj, fogsz te fiut talàlni, viszont ez a beszolàs kicsit tényleg ütös volt!:) Sok szerencsét! És vigyàzz a szép alakodra:)Sok szerencsét!
2012. szept. 18. 17:26
 39/39 anonim ***** válasza:

Hülyeség! A kapcsolat milyensége nem a nő mellének formájától függ! Normális pasi nem ehhez köti a kapcsolatát mert tudja, hogy egy nő nem két mellből áll hanem annál sokkal többől. Tudja, hogy az is ember!

Nekem semmi kifogásom sem lenne a képeken látható mellek ellen ha a hölggyel, lánnyal jól kijövök.

P/48. kapcsolatban.

2012. okt. 13. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!