Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti járnátok egy olyan csajjal, aki teljesen "fullos", de csőmelle van?
Jó kis popsi, szép combok, lapos has.
Szép arc, szép haj, csinos...
Ruhában nem látszik, de ruha nélkül egyértelműen csőmelle van.
Olyankor a mell nem úgy áll, mint az első képen, hanem, mint a másodikon:
Mellé az én mellem még kicsi is.
Hasonlít az első képen lévőhöz, csak egy nagyon picit nagyobb:
Ez zavarna titeket? Nagyon elrontaná a szép összhatást?
És melyik a rosszabb:
-Ha valakinek ilyen a melle,
-vagy ha valakinek plasztikáztatott?
Inkább a fiatal korosztály válaszoljon (16-27), és azért légyszi ne olyanok írjanak, akik tényleg csúnyák, és semmi esélyük a nőknél, mivel nekik legtöbbször úgy is mindegy... :)
Előre is köszi az őszinte válaszokat! :)
Zavarna, de a jellemed sokkal inkább. Nyugi elkerüllek messzire, nem foglak zaklatni. Alapból kerülöm a szép lányokat, hiszen olyanok, mint te, felszínesek, előítéletesek és nagyképűek, önteltek, beképzeltek, egoisták stb.
Egy csúnya fiú, akinek már úgyis mindegy milyen lányt kap. -.-
35 össel egyetértek. :D
Elég vicces, hogy amint meglátta a fullos csaj vagyok kifejezést, ráállt a csajra :D
Én egyébként Megan Fox hasonmása vagyok ....
Hülyeség! A kapcsolat milyensége nem a nő mellének formájától függ! Normális pasi nem ehhez köti a kapcsolatát mert tudja, hogy egy nő nem két mellből áll hanem annál sokkal többől. Tudja, hogy az is ember!
Nekem semmi kifogásom sem lenne a képeken látható mellek ellen ha a hölggyel, lánnyal jól kijövök.
P/48. kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!