Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti járnátok egy olyan csajjal, aki teljesen "fullos", de csőmelle van?
Jó kis popsi, szép combok, lapos has.
Szép arc, szép haj, csinos...
Ruhában nem látszik, de ruha nélkül egyértelműen csőmelle van.
Olyankor a mell nem úgy áll, mint az első képen, hanem, mint a másodikon:
Mellé az én mellem még kicsi is.
Hasonlít az első képen lévőhöz, csak egy nagyon picit nagyobb:
Ez zavarna titeket? Nagyon elrontaná a szép összhatást?
És melyik a rosszabb:
-Ha valakinek ilyen a melle,
-vagy ha valakinek plasztikáztatott?
Inkább a fiatal korosztály válaszoljon (16-27), és azért légyszi ne olyanok írjanak, akik tényleg csúnyák, és semmi esélyük a nőknél, mivel nekik legtöbbször úgy is mindegy... :)
Előre is köszi az őszinte válaszokat! :)
Sajnos nekem is hasonlót dobott a gép, emiatt kicsit gátlásos vagyok, de eddig egy páromat se zavarta.
Mostani párom is szereti a külsőmet (is, meg a belsőmet is, nyilván =) ), és mikor csak szóba került a plasztika, kijelentette, hogy ő sose engedné nekem, mert így szeret.
Szóval ne aggódj, ha valaki szeret, akkor nem fog ezen fennakadni. Ezen kívül súlyváltozással, szüléssel ez is változni fog, és nem feltétlenül rossz irányba =) Legalábbis a mi családunkban szerencsésnek mondható az efféle átalakulás =D
OFF:
A tényleg csúnyás megjegyzés tényleg erős és bunkó volt, de szerintem rájöttél, legközelebb jobban fontold meg =)
"Inkább a fiatal korosztály válaszoljon (16-27), és azért légyszi ne olyanok írjanak, akik tényleg csúnyák, és semmi esélyük a nőknél, mivel nekik legtöbbször úgy is mindegy... :) "
A szépség relatív. Mindenkinek más az igénye, saját külsejétől függetlenül. Képzeld léteznek olyan emberek, mindenki véleménye szerint szépek, de önmagukat mégis csúnyának látják (vagy legalábbis átlagosnak). Ennek az ellenkezője is igaz.
És a témához: ha valaki relatíve csúnya, de egy elbűvölő személyiség, akkor meg tudom szeretni. Ha valaki gyönyörű, de semmi pozitívat nem találok, akkor nemkéne. Ha belédszeret valaki (feltételezve, hogy nem szexuális úton jöttök össze először), akkor már nem valószínű hogy ilyenen fennakad. Előfordulhat természetesen, mert mindenki más. Csak a saját véleményemet írom, hogy én hogyan tennék.
Ha a lány tulajdonságai olyanok, hogy bejön, egyáltalán nem érdekel. (nem tartom magam csúnyának, de szép sem vagyok.)
16/F
Továbbra is köszönöm a válaszokat! :)
A "Tényleg csúnya"-hoz pedig tartom magam! Az, hogy valaki tényleg csúnya, az szerintem azt jelenti, hogy pl. betegesen túlsúlyos, vagy már szinte eldeformálódott. Nem az átlagosra vagy a "csúnyára" értem. Remélem meg lehet érteni, amire gondolok. Tetszett már nekem is olyan, aki "csúnyácska" volt, például egyszer egy olyan fiú lopta el a szívemet, akinek nagyon elálltak a fülei. Illetve ruhára, ilyesmire nem adok, de nekem számít a küldő is. "A külső ami megfog, belső amit megtart..." Szerintem ez igaz. Ha nincs külsőleges vonzalom, akkor semmi értelme az egésznek. Nem szeretem amikor valaki azt mondja, hogy "A külső nem számít!", mert az hazudik.
Ha nem kérsz belőle ne szólj le másokat,és ne "szinte tökéletesnek" írd a jellemzést.
Egyébként az előzőnek igaza van a legfontosabb a belső.
23:47
Oké, de én kit szóltam le? A csúnya embereket? Nem szóltam le őket, nincs velem semmi bajom, ugyanúgy emberek, nem vetem meg őket. Sok kövér ismerősöm van, páran tök jó fejek. De itt most párkapcsolatokról van szó! Ha nekem olyan módon nem tetszik, ha egy ember kövér, vagy kimondottan csúnya, akkor az miért baj? Igen, a belső a legfontosabb nekem is... De ha nem vonz a férfi, akkor mit lehet tenni?
"A külső ami megfog, belső amit megtart"
Emiatt van annyi megromlott kapcsolat a mai világban.Talán hagyni kéne esélyt a rondáknak is(ez alatt azt értem hogy megismerni stb) és nem el hajtani a halál fa*zára őket csak azért mert rondák
Ez alapján kéne párt választaniuk az embereknek.De sajnos én se tudnék egy bűnronda csajjal összejönni ezért én is g*ci vagyok emberileg és ezért szégyellem is magam DE közel sem vagyok olyan válogatós mint a legtöbb férfi
Tehát ez a csőmell kifogás ez kész röhej,ne haragudj.AZ legyen a legnagyobb probléma,nem kéne annyi TV-t nézni,nem mindenkinek a VV sztárjai jönnek be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!