Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti járnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti járnátok egy olyan csajjal, aki teljesen "fullos", de csőmelle van?

Figyelt kérdés

Jó kis popsi, szép combok, lapos has.

Szép arc, szép haj, csinos...

Ruhában nem látszik, de ruha nélkül egyértelműen csőmelle van.

Olyankor a mell nem úgy áll, mint az első képen, hanem, mint a másodikon:

[link]

Mellé az én mellem még kicsi is.

Hasonlít az első képen lévőhöz, csak egy nagyon picit nagyobb:

[link]

Ez zavarna titeket? Nagyon elrontaná a szép összhatást?

És melyik a rosszabb:

-Ha valakinek ilyen a melle,

-vagy ha valakinek plasztikáztatott?

Inkább a fiatal korosztály válaszoljon (16-27), és azért légyszi ne olyanok írjanak, akik tényleg csúnyák, és semmi esélyük a nőknél, mivel nekik legtöbbször úgy is mindegy... :)

Előre is köszi az őszinte válaszokat! :)

2012. szept. 15. 23:06
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
75%
Én csúnya vagyok de még nekem sem kellenél. Csináltasd meg mert ez így hányinger.
2012. szept. 15. 23:16
 12/39 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat, képet pedig nem hiszem, hogy fogok hozni... ;)

Aki beszólt a "azért légyszi ne olyanok írjanak, akik tényleg csúnyák..." írásomra, annak csak annyit mondanék, hogy nem vagyok sznob. Rengeteg olyan férfi van, akik nagyon kövérek, vagy egyszerűen csúnyák, és nekik tök mindegy, csak végre valakit le tudjanak fektetni. Utálom az olyat. És egyébként is, nekem azért számít a külső. No azért nem a tipikus álompasit keresem, de igenis fontos, hogy kinézetre is tetsszen nekem a fiú. Éppen ezért nem zavar annyira, ha valaki azt mondja, hogy undorító az ilyen mell, mert teljesen megértem őket. Ha férfi lennék nekem sem tetszene.

2012. szept. 15. 23:16
 13/39 anonim ***** válasza:

" Éppen ezért nem zavar annyira, ha valaki azt mondja, hogy undorító az ilyen mell, mert teljesen megértem őket. Ha férfi lennék nekem sem tetszene."

Akkor minek kérdezted, ha tudod a választ?

2012. szept. 15. 23:19
 14/39 anonim ***** válasza:
75%
12-es vagyok. Elég jó pasi vagyok és tényleg csak azért írtam bunkót mert neked nem a melleiddel vannak gondok hanem a személyiségeddel, engem az taszít.
2012. szept. 15. 23:19
 15/39 A kérdező kommentje:

"Akkor minek kérdezted, ha tudod a választ?"

Nem tudhattam minden egyes válaszoló véleményét... Egy kis felmérést végeztem, és egyébként is megkérdeztem, hogy ez a jobb, vagy a plasztikáztatott. Mert arra már tényleg nem tudom a választ.

A személyiségemmel lenne a baj? Hát, lehet, hogy ismersz, nem tudom. De szerintem csak az írásomból gondolod, hogy egy beképzelt kis flegmapics*a vagyok... Végülis tényleg úgy írok, hiszen, most ez nem fontos. Most tárgyilagos vagyok, a tényeket mondom. Nem hiszem, hogy ebből le tudod szűrni azt, hogy milyen vagyok. De lehet, hogy más a véleményünk.

2012. szept. 15. 23:24
 16/39 anonim ***** válasza:
58%

Fullos mi?

Vagy beképzelt!?

2012. szept. 15. 23:25
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Inkább a fenékpárti vagyok és amúgy is a kis melleket szeretem így annyira nem zavarna,de azért biztos,hogy nem a melleidbe gyönyörködnék.De nem rontana nagyot az összképen.Kérdés,hogy milyen lesz 20 év múlva..

"és azért légyszi ne olyanok írjanak, akik tényleg csúnyák, és semmi esélyük a nőknél, mivel nekik legtöbbször úgy is mindegy... :) "

Én szépnek tartom magam és mások is ezt mondják,de azért ez a mondat nagy beképzeltségre utal ami viszont nagyot ront az összképen,ugyanis nekem a belső néha fontosabb.. 18/F

18/39 A kérdező kommentje:

23:22

Az utolsó mondatod egyszerűen nem bírom megérteni, hiába elemezgetem... :D

Egyébként képek nincsenek rólam, nem szoktam fényképezgetni magamat meztelenül... És valahogy nem tetszik az az egész, hogy a testemet felrakom a netre, és egy csomó ember látja...

19/39 anonim ***** válasza:
Igen! Szerintem gyönyörü!
2012. szept. 15. 23:29
 20/39 A kérdező kommentje:

23:25

Szerintem más dolog az, hogy valaki beképzelt, és az, hogy tisztában van a dolgokkal.

Szerintem az én esetem még mindig jobb, mint az, amikor egy gyönyörű lány nyafog, hogy mennyire ronda... Nem szoktam az emberek szemébe mondani, hogy "Jajj deszép vagyok!" Azért vannak rajtam is hibák, ismerem azokat is. Pl. itt van a randa mellem. Nem vagyok tökéletes, de azért teszek érte, hogy jó alakom legyen, és ápolom magam. Miért kell mindenért leszólni? Egy csomó válasz elüt a kérdésemtől. Nagyon örülök, hogy időt fordítotok rám, de ha csak kötözködtök, akkor nem kérek belőle.

2012. szept. 15. 23:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!