Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyenkor mit lehetne csinálni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit lehetne csinálni? :O :/

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik, tud is róla . De összezavar érzéseivel :SS . Mert egyszer olyan mintha szeretne, máskor meg olyan mintha csak barátként tekint rám . Kérdeztem is hogy érez-e valamit irántam de normális választ még nemkaptam tőle . :SS
2012. szept. 15. 12:45
 1/5 Mókusgyilkos ***** válasza:

haver=kedvel

barát=szeret

pár=szerelmes

2012. szept. 15. 12:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Talán beszélnetek kéne!

Lehet,h ő sem lát tisztán,és pont ugyanezen tépelődik magában. Az lenne a legjobb,ha tisztáznátok ezt az egészet egy beszélgetéssel! Kérdezd,meg h van e kedve beszélgetni! Vesztenivalód nincs!

2012. szept. 15. 12:47
 3/5 anonim ***** válasza:

jaja mindenképpen beszéljetek.

Én egyszer azért nem kezdtem ki egy csajjal (ő szerette volna, ha együtt járnánk), mert le voltam égve anyagilag és még egy moziba sem tudtunk volna elmenni...

2012. szept. 15. 12:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D és ha megbeszéljük a dolgokat de abból se tudok sokat kivenni akkor milesz?:/
2012. szept. 15. 12:56
 5/5 asdasd1125 ***** válasza:
Szerintem neki csak egy 'legeslegjobb barát' vagy. Olyan aki szeret,kedvel,bír,szépnek tart stb. de nem szerelmes beléd. szerintem nézd meg az mtv-n azt a műsort aminek a neve: Túl jó barátok és próbáld meg te is követni az ő példájukat. :)
2012. szept. 15. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!