Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit lehetne csinálni? :O :/
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik, tud is róla . De összezavar érzéseivel :SS . Mert egyszer olyan mintha szeretne, máskor meg olyan mintha csak barátként tekint rám . Kérdeztem is hogy érez-e valamit irántam de normális választ még nemkaptam tőle . :SS2012. szept. 15. 12:45
1/5 Mókusgyilkos válasza:
haver=kedvel
barát=szeret
pár=szerelmes
2/5 anonim válasza:
Talán beszélnetek kéne!
Lehet,h ő sem lát tisztán,és pont ugyanezen tépelődik magában. Az lenne a legjobb,ha tisztáznátok ezt az egészet egy beszélgetéssel! Kérdezd,meg h van e kedve beszélgetni! Vesztenivalód nincs!
3/5 anonim válasza:
jaja mindenképpen beszéljetek.
Én egyszer azért nem kezdtem ki egy csajjal (ő szerette volna, ha együtt járnánk), mert le voltam égve anyagilag és még egy moziba sem tudtunk volna elmenni...
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D és ha megbeszéljük a dolgokat de abból se tudok sokat kivenni akkor milesz?:/
2012. szept. 15. 12:56
5/5 asdasd1125 válasza:
Szerintem neki csak egy 'legeslegjobb barát' vagy. Olyan aki szeret,kedvel,bír,szépnek tart stb. de nem szerelmes beléd. szerintem nézd meg az mtv-n azt a műsort aminek a neve: Túl jó barátok és próbáld meg te is követni az ő példájukat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!