Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyenkor mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Van egy lány már többször találkoztunk és úgy gondoltam elviszem majd moziba. De sajnos a városunkban nincs mozi ezért gondoltam a legközelebbi településre (Pécs), hogy oda viszem. De mint kiderült az anyukája megtiltotta neki, hogy bármelyik más településre menjen. Nem azért mert egyedül vagy velem jönne hanem egyébként is. Sajnos itt nálunk nincs sok érdekesség, park sincs. A városban már 2x sétáltunk már nincs is semmi ahová lehetne menni. Ilyenkor mi a teendő ?2012. júl. 9. 12:45
1/14 anonim válasza:
Hol laktok? Én is Pécs környéki vagyok hátha tudok adni jó tippet! :)
2/14 anonim válasza:
Akkor maradjatok anyuka közelében,legalább nem kell kérdést írni"terhes vagyok"?!?!
3/14 A kérdező kommentje:
Siklóson lakunk. De nem értem egy pécsi buszozással mi baja lehet szegény lánynak. Nehéz ám így a randi ha korlátozva van a tér :)
2012. júl. 9. 12:50
4/14 anonim válasza:
Kérd meg az anyukáját, hogy vigyen be titeket.
5/14 A kérdező kommentje:
#2!! Lehet, hogy te még ilyen szinten tartasz, hogy ki kell írjad "Terhes Vagyok ?" Tudod erre mifelénk valahogy ész is van az emberekben bármilyen hihetetlen.
2012. júl. 9. 12:52
6/14 anonim válasza:
Azért Siklós nem olyan kicsi. csak kitaláltok valamit! És egy park sincs? na neee! :) Ott van a vár is és amikor annó ott voltam soksok éve még volt mellette egy park a bástya mellett.Szerintem még mindig ott van :) Fel lehet találni magad azért egy akkora városban. Cukrászda vagy mittudomén :)
7/14 anonim válasza:
Vidd fel a házadba, és nézzétek az eget éjjel.
Mutass neki csillagképeket
- Nagy göncöl
- Nagy medve
- Orion
- Nagy merev
Utolsót érted? :)
8/14 A kérdező kommentje:
#4 az a baj, hogy szüleinknek még nem mutattuk be egymást. Így lehet még ezután azt se engedné meg neki, hogy itt a városba kijöjjön egyedül.
2012. júl. 9. 12:53
9/14 A kérdező kommentje:
A várban voltunk az kilőve sajnos :) igen az utolsót :) de éjjel nem maradhat még itt
2012. júl. 9. 12:54
10/14 anonim válasza:
Harkányi strandra se mehet át? Az 10 km kb. :/
Működik még Siklóson a Várszínház? Ha igen arra még el lehetne menni.
Vagy Máriagyűdön valami akad? Az Siklós része! :P:P:P:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!