Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyenkor mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Van egy lány már többször találkoztunk és úgy gondoltam elviszem majd moziba. De sajnos a városunkban nincs mozi ezért gondoltam a legközelebbi településre (Pécs), hogy oda viszem. De mint kiderült az anyukája megtiltotta neki, hogy bármelyik más településre menjen. Nem azért mert egyedül vagy velem jönne hanem egyébként is. Sajnos itt nálunk nincs sok érdekesség, park sincs. A városban már 2x sétáltunk már nincs is semmi ahová lehetne menni. Ilyenkor mi a teendő ?2012. júl. 9. 12:45
11/14 anonim válasza:
#2 vagyok:tudom,hogy van ész.De itt mindenki azt állítja,hogy csak egyszer történt meg,csak picit rakta be,csak az ujja volt spermás.Mégegyszer ne haragudj,nem akartam általánosítani.
12/14 A kérdező kommentje:
#11 azért én nem ebből a fajtából származom. Ha ilyen baj az orvos fontosabb mint az internet. Amúgy harkányi strandra nem szeret menni, mert ott történ vele valami egyszer és azóta utálja azt a helyet. Gyűdön nincs semmi érdekes csak a templom.
2012. júl. 9. 13:00
13/14 anonim válasza:
Ezért kell otthonra házimozi...
14/14 A kérdező kommentje:
Hát lehet otthoni filmnézés lesz belőle :) Várban amúgy is most forgatják a Tenkes Kapitánya musicalt oda nem engednének be minket most.
2012. júl. 9. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!