Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van köztetek olyan aki összejönne egy hozzám hasonló rocker-el? Többi lenn!
muszáJ
amúgy meg.. milyen magas vagy? 165 cm? Mert akkor lenne talán ez a súly érthető.. de így..
neked az a problémád, hogy nem vagy elég értelmes/ érdekesek/ intellektuális ember a mások szemében. de nem a rockkerség miatt!
ki az aki itt leír ilyen tulajdonságokat, és várja, h na most ki járna vele? ennek semmi értelme. ez itt a probléma, barátom!
21L
v lehet 1 rocker leszbi lány csak az kimaradt :D elvégre sehol nem írta h fiú [bár igaz h most keltem :D + a nickje de hát az lehet kamui is elvégre én sem ölöm a mókusokat]
egyéb iránt: nem kötelező a "surranó" [katonai bakancs] acélbetétes az igazi :) abból meg van cipő / félcipő / bakancs / tökig érő lehet válogatni. csak elég drágák.
am ha akkora rocker v akkor nem kellene égetni a nép előtt a stílust azzal h nem vagyok rasszista nem bunyózom stb stb nem kicsit azt sugallják h na a többi rocker rasszista és agyba főbe ver mindenkit akin nincs nyár közepén is bakancs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!