Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rocker fiúk! Nálatok csak a hozzátok hasonló lányok jönnek szóba?
"Átlagos" lány vagyok vagyis nincs acélbetétes bakancsom,nem járok feketébe és szegecses karkötőim sincsenek. Zeneileg én is csak rockot/metált hallgatok. Viszont engem nem vonzanak a csőnacis, bőrkabátos b.uzik,szívesebben mégnézek inkább egy rocker srácot. Viszont az ilyen fiúk gyakorlatilag keresztül néznek rajtam. Nem is igazán mozgok ilyen körökben, az osztályban van egy-két rocker de nemhiszem hogy nekik megmozgattam volna fantáziájukat. Ráadásul az utcán is általába a rocker fiúkat rocker lányokkal látom. Ez nekem kicsit elkeserítő...esélyem se lenne?
16/L
Nem. Igaz, a mostani barátnőm is acélbetétes, de nem ezért vagyok vele együtt. A rocker pasik jobban szeretik a keményebb csajokat. Nekem is volt már plázacica csajom, meg volt olyan is aki a rappért volt oda, stb... Igaz furán néztünk ki egy egymás mellett, de tudtunk alkalmazkodni is egymáshoz. Szerintem az se lenne baj ha nem ölbe tett kézzel várnád a sült galambot, néha a lány is kezdeményezhet, ha abból indulok ki h mi pasik mennyire vakok tudunk lenni. XD
22/F
Itt kezdődnek a gondok, hogy azt hiszik páran, hogy attól lesz valaki rocker, punk, akárki, ha úgy öltözködik. :) Sz-rd le az ilyeneket.
Amúgy meg nem lenne gond azzal számomra, hogy nem úgy öltözködsz. Sőt. :)
16/F
ha rockot hallgatsz, szerintem rockernek számítasz. Persze egy hellokittys póló mellé elég disszonáns mondjuk Black Sabbathot hallgatni, de én ne legyek semmi jónak az elrontója :D
Ha nem vagy elkényrztetett plázacica, és lehet veled értelmesen beszélgetni nekem bejönnél póló-farmer-tornacipőban is.
Bőrkabátos b.uzik LOL. A rockerek MINDIG is bőrcuccban meg PVCben rohangásztak. Ez kb olyan, mint amikor az emos kiscsaj beugat a punknak hogy miért van rajta szegecses öv :P
Na azér' nehogymár a farok csóválja a kutyát...
Nem az számit , hogy öltözöl hanem , hogy mi vagy !
Én pl elég extrémen rocker vagyok , mégis volt már diszkós,repper,pánk barátnőm is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!