Szóba állnátok a barátnőtökkel azután, hogy a párkapcsolata ideje alatt egy szót nem szólt hozzátok?
Ismerős szitu. 2 éve vagyok együtt a párommal, majdnem 1 éve együtt is lakunk. A legjobb barátnőm azóta megváltozott. Már egy ideje nem is beszélünk. Unalmasnak tart, mert nem járok bulizni, nem piálok, hanem inkább itthon maradok a párommal kettesben. Részemről vége a kapcsolatunknak.
És a válaszom a kérdésedre: Nem állnék vele szóba. Ha ezt megcsinálta veled, akkor ennyire vagy fontos neki. Legyen tartásod! Eldob, mint egy használt zoknit. Nem barát az ilyen.
ugyanígy jártam én a "barátommal"!!!
én megszakítottam vele a kapcsolatot. az ilyen nem igazi barát vagy barátnő.
nem voltam rá mérges emiatt, sőt örültem neki, mert az ilyen "akadályok" mutatják meg hogy ki milyen ember igazából.
22f
Mi is. De eddig már egy csomó olyan emberrel megszakadt a kapcsolatom, akivel már a legelején megtaláltuk a közös hangot. Ilyen a világ meg az emberi kapcsolatok sajnos. Barátságok jönnek barátságok mennek.
hülyeség azzal áltatni magunkat hogy a barát az fix pont az életünkben. nem az! Ő is csak ember, ahogy mi is azok vagyunk.
Tudom nekem is nehéz volt ezt elfogadni, meg konkrétan azt is hogy milyenek a lányok csajozás ill. fiúzás tekintetében. De én szerencsére ezen hamarabb átestem.
Hidd el 1 év múlva ennyivel bölcsebb leszel Te is.
Én eddig csak a pofonokból tanultam, de azt tökéletesen. Ugyanarról a helyről nem kaptam soha sem két pofont :)
Nem tudom hogy eddig mennyire fiúztál, de ott is fogsz kapni (vagy tán már kaptál is) pár pofont.
ezeket kivédeni nem lehet csak hárítani, az első lecke: legyen tartásod.
Ha a barátnőd vagy a pasijaid így viselkednek veled, ne gondolkozz el azon jó-e ha megszakítod velük a kapcsolatot.
bocsi a kioktató stílusért. nekem is mondták ezeket anno, de sajnos nekem kellett ezeket tapasztalnom hogy fejlődhessek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!