Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok! Hogyan ismerkedtetek...

Lányok! Hogyan ismerkedtetek össze a barátnőtökkel?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi, hogy honnan ismeritek egymást, hogy sikerült jóban lennetek.

(Lány-lány barátságra gondolok)

Mi a története, mennyi ideje vagytok barátnők, v. voltatok.

2010. máj. 30. 14:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

mentem hajnalban szalagavatós táncpróbára, a mocsok meg lehúzott egy cigivel az utcán :) ő is épp a suliba ment.

aztán elkezdtünk dumálni, kiderült, hogy egy napon születtünk, csak ő fiatalabb nálam 2 évvel.

4éve a legjobb barátnők vagyunk, mindent meg tudunk beszélni, segítünk egymásnak, ahol csak lehet.

2010. máj. 30. 14:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Melléültem 7-ben a suliban :) Aztán rájöttünk, hogy baromi jókat röhögünk, egy síkon van a humorunk, azóta is legjobb barátnők vagyunk, de már az egyetem miatt keveset találkozunk, mindennek már 8 éve :)
2010. máj. 30. 14:55
 3/8 anonim válasza:
100%
Én 18 vagyok és ő is. Általános iskola első osztályában ismerkedtünk meg, szóval 12 éve vagyunk barátok. Bár azóta más iskolákba keveredtünk, de ugyanolyan jó barátnők vagyunk:) és ha szerencsések leszünk ugyanarra az egyetemre megyünk majd!
2010. máj. 30. 14:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

a másik tömbházban lakott, gyakorlatilag együtt nőttünk fel.

Most már keveset talizunk mert máshol jár egyetemre, de tartjuk a kapcsolatot, huh hát legalább 15 éve

A mostani barátnőim nagy részét egyetemről ismerem, csoporttársaim

2o-L

2010. máj. 30. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Bulizni voltam és összetalálkoztam két osztálytársammal és velük volt egy lány akit nem ismertem.Elkezdtünk beszélgetni és jóban lettünk és most egy osztályba is kerültünk :D
2010. máj. 30. 14:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Középiskolás koromban minden nap találkoztunk a buszon és nekem nagyon ellenszenves volt ránézésre, de pár év alatt kiderült, hogy nagyon jó fej, és aranyos.én 28, ő 26.Sajnos nagyon ritkán találkozunk, mert külföldön dolgozik, de mindig mindenben számíthatok rá és ő is rám.10 éve vagyunk barátnők.
2010. máj. 30. 15:01
 7/8 anonim ***** válasza:
2-3 évesek lehettünk, mikor mindkettőnk nagymamája a TSZ-ba járt tejért, és vittek magunkkal, de ott csak mi ketten voltunk gyerekek, így együtt játszottunk és azóta barátnők voltunk, amíg ő hozzá nem ment egy olyan férfihoz, aki mellett már én nem, férek bele az életébe. :S
2010. máj. 30. 15:06
 8/8 anonim ***** válasza:
KRESZ tanfolyamon! :) Eleinte egy ismerős csajjal voltam, mert senkit nem ismertem, de aztán egymás mellé ültünk a 4. vagy 5. órán és olyan jókat nevetgéltünk, hogy utána mindig egymás mellé ültünk, együtt mentünk később vizsgázni és rutinból meg forgalomból is vezetni! A tanfolyam után pedig együtt buliztunk, ugyanarra a főiskolára járunk, minden nap beszélünk...már 4 éve! :)
2010. máj. 30. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!