Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rocker fiúk! Nálatok csak a hozzátok hasonló lányok jönnek szóba?
"Átlagos" lány vagyok vagyis nincs acélbetétes bakancsom,nem járok feketébe és szegecses karkötőim sincsenek. Zeneileg én is csak rockot/metált hallgatok. Viszont engem nem vonzanak a csőnacis, bőrkabátos b.uzik,szívesebben mégnézek inkább egy rocker srácot. Viszont az ilyen fiúk gyakorlatilag keresztül néznek rajtam. Nem is igazán mozgok ilyen körökben, az osztályban van egy-két rocker de nemhiszem hogy nekik megmozgattam volna fantáziájukat. Ráadásul az utcán is általába a rocker fiúkat rocker lányokkal látom. Ez nekem kicsit elkeserítő...esélyem se lenne?
16/L
hat igaz hogy nekem edigg csak olyan pasim volt aki rocker...de az nem szamit h nem oltozol ugy mint mi
attol lehet rocker pasid ;)
hajra!
Ha rocker fiuk nem figyelnek fel rád akkor próbálj meg max 1 pólót venni de nem lényeg ha meghalják hogy a rockról beszélsz akkor már több esélyed van aki egyszer rocker lett az az is marad
Nekem pl párom is rocker na de volt egy időszak amikor repper volt na de vissza húzta a rock
Nem a ruha teszi a rockert hanem az élet stílusa
Röviden:
Rocker szív
Rocker lélek
Rocker leszek amíg élek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!