Milyen a www.headbanger.hu-hoz hasonló oldalak vannak amin lehet rocker cuccokat rendelni?
Tudom, hogy ez nem szorosan tartozik ide, de nem attól leszel rocker stílusú, hogy zenekaros pólóban járkálsz.
A zenekaros pólót pl én nem is szeretem nagyon, és lehet anélkül is rockeresen öltözködni. Csak nézd meg akár a kedvenc zenekaraid tagjait, hogy hogy öltözködnek, nem feltétlenül viselnek zenekaros pólót.
Pl ami sokaknak a rocker stílust jelenti itt (bő zeneakor póló, bővebb kopott farmer és acélbetkóc bakancs vagy tornacipő) az nem stílus, csak szimplán igénytelenség. Nézd meg inkább a külföldieket, hogy ezen a stíluson belül is milyen változatosan és igényesen tudnak felöltözni. És nem kellenek hozzá ilyen boltok, szimplán csak össze kell tudni válogatni a megfelelő ruhákat és kiegészítőket.
Ja, és a málhazsák, szimatszatyor a leggázabb, ez ilyen kifejezetten magyar dolog, a rossz értelemben...
Ha már pólót veszel, akkor meg tényleg a www.usapolo.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!