Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha több fiút elutasítasz akkor már a "maradékot" nem is érdekled?
Ha azt látják az emberek, hogy egy hegyről sorra potyognak le a mászók akkor egy idő után a többieknek is elmegy a kedve a próbálkozástól.
Ha egyik sem jött be akkor menj te oda ahhoz aki bejön neked, csak nehogy ugyanígy pofára ess.
Nálam meg az van, hogy az összes csajt elhesegetem, mert látom hogy valakinek ez rosszul esik, de mikor nincs senkim, akkor ő is távol kerül tőlem.
Ha újra ismerkedek erre-arra, megint jön a féltékenységi roham. De mindig az van bennem, hogy majd dobja miattam a pasiát... de ez valami kegyetlen önbizalomölő körfolyamat...
Szerintem túl nagyok az elvárások. Jó lenne tudni egy kort, hogy mihez kell mérni. Egy 15 éves kis csaj még Ken-t akarja és persze nem jut mindenkinek egy Ken. Így sokat lepattint. Egy idősebb "hölgy" már magasabb elvárásokat támaszthat egy alfa hím felé, de itt is át kell értékelni a mérce fontosságát... :)
És hogy a kérdésre is válaszoljak: Van több ilyen ismerősöm. Meg vagyok győződve róla, hogy beképzelt p*csák. Abban is biztos vagyok, hogy ha egy álló hétig lennének kefélgetve/kényeztetve se felelne meg nekik az ember. :)
Természetesen nem a kérdezőt(ket) degradálom a fentiekkel. Látatlanban, csak így lehet értelmes véleményt formálni a kérdésről.
És még egy záró gondolat: Miért kell nektek ennyi fiút elutasítani? Sokakkal viselkedtek kihívóan?
19:11
"Ha azt látják az emberek, hogy egy hegyről sorra potyognak le a mászók akkor egy idő után a többieknek is elmegy a kedve a próbálkozástól. "
De mindig lesz valaki aki szembe megy az árral és nem fog lepotyogni, hanem fel fog jutni a csúcsra! Ő lesz az első és ezzel örökre élni fog!
Kérdező:
Nem vagyunk egyformák. Amelyik csaj a barátomnál 10 pontos, az nálam 3. Mindig lesz olyan akit érdekelni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!