Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs egy normális lány sem manapság?
Figyelt kérdés
szerintem nem velem van a baj, nem vagyok egy csúnya gyerek, kondizok is. De a fontosabb az, hogy nem vagyok mégse olyan mint ezek a focista "partyarcok". Normális srác vagyok mégse kellek senkinek, de bezzeg az összes kis "pávára" tapadnak a csajok...:17/F2012. szept. 10. 23:55
1/10 anonim válasza:
Várj türelmesen majd eljön az igazi. :) én se áltam valami fényesen a csajok terén egészen 16-dik élet évemig mert akkor rám mosolygott a sors és megadta azt aki akár az igazi is lehet.De ez már 2 éve történt és együtt vagyunk.Próbálj felszedni valaki de ne akárkit azért az nem mind 1 :) Én az osztálytársam volt és ott ismerkedtünk össze először is csak barátkoztunk és ez egy darabig így is volt de utána csak össze jött ha már ő még barátnak tekintet de én akkor is éreztem már iránta többet puszta barátságnál. :) Várj és meg láttod az igazit.Nem mondom hogy ez elsőre sikerülni is fog.
2/10 anonim válasza:
hát ezzel a hozzáállással biztosan hoditasz...ha azt gondolod hogy minden lány olyan..akkor nem is fogsz találni egy normálisat, ember!minek akarsz olyan lenni, ha nem birod őket? és hogy válaszoljak a kérdésre vannak még rendes lányok..csak tudod, keresni kell!
4/10 anonim válasza:
Nem furcsa az neked, hogy az összes magányos fiú azt állítja magáról, hogy nem ronda és hogy normális? De, hogy a kérdésedre is választ kapj, tépj sorszámot a magányos, normális fiúk klubjában...
5/10 anonim válasza:
Hát hallod én is rondának tartotttam és tartom magamat, erre fel egyre több lány mondja ki, hogy bejövök neki, igaz többniyre fb-n nyomulnak rám, de tetszik, hogy maguktól is jönnek, bár messze élnek többnyire, de ez lényegtelen. Azt sajnos megerősíthetem, hogy fullos cicalányokhoz én is kevés vagyok, de azok olyanok is jellemre, hogy tényleg max egy menetre bírnám, aztán dobnám is őket, szóval nagyon nem kell bándkódno. De én még remélem, hogy van egy bájos, aranyos, vonzó lány is, aki jellemre is el tud bűvölni,nem csak a külsejével. :)
6/10 anonim válasza:
Elvétve talán vannak valahol
Egyébként ha feltennél magadról egy képet az sokat segítene nekünk hogy eldöntsük mi a baj
7/10 anonim válasza:
Jól teszed, hogy kondizol, mert 20 év felett egy nőnek se kell már vékony srác.
8/10 anonim válasza:
Én azért nem kellettem a nőknek, mert kib#szottul gáz voltam. Mivel a fejemet nem tudom lecserélni, valamennyire most is az vagyok, de már nagyban javult a helyzet.
De mivel 30 vagyok már, semmiképp sem fogom azzal a tudattal leélnem az életem, hogy az életem szar volt, mert két ember (a szüleim) nem volt képes felfogni, hogy ne vállaljon gyereket. Most már valami tuti exit módszeren gondolkodom.
9/10 A kérdező kommentje:
nem vagyok magányos, volt már dolgom pár lánnyal és mindegyik csalódás volt. Mint a téma jelzi, kapcsolatra vágyom de eddig nem nagyon jártam sikerrel :( :D sok kis nagyképű tipikus "mindenkitlenézekésbelesz**ok" típus. Hât várok tovább:D
2012. szept. 11. 18:07
10/10 anonim válasza:
De vannak, de őket nem fogod megtalálni sem a piálós hangos szórakozóhelyeken, sem a kocsmákban, sem a netes társkereső oldalakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!