Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok mennyi esélyem van normális kapcsolatra érett 14-16 év körüli lányt találnom?
A mai fiatalok előbb érnek, ezt bizonyítja a 13-15 éves korban való szüzesség elvesztése is!
Attól függ, hogy hol keresed a normális lányt, mert pl. szórakozóhelyen ilyet nem találsz. Ők kicsit visszahúzódóbb életvitelűek, s kevésbé hívják fel magukra a figyelmet öltözetükkel, és személyiségükkel! Tisztelet a kivételnek, de a legtöbb 15-16 éves lány szajhának öltözik, mert ezt látja a TV-ben, a sorozatokban, vagy netalántán a család körében. Aztán ők azok, akik szeretik fényképezni magukat, feltenni az internetre, s olykor kínos helyzetű képeket közzétéve kerülnek fel "fikázó" blogokra, napisz@r-ra, meg hasonló helyekre.
Azt sem tartom etikusnak, hogy Facebook-on, vagy SMS-ben szerveznek meg randikat, és e módon szemelnek ki partnert az interneten. Ezekből sosem lesz normális kapcsolat, mert a lány komolytalan.
De mindezek ellenére biztos vagyok abban, hogy találsz magadnak komoly partnert, de mindez tőled függ: nagy ismeret kell a lányok alapos megismerésére; s inkább azt mondom, randizz többet, mint egyből valakit felszedj!
Sok sikert!
Bocsi kedves 2-es de én erett vagyok. És Szeruntem minden velem egykorú
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!