Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor Debrecenben kevés a normális lány?
Helló!
Inkább azt mondanám, hogy a rendes lányok már foglaltak.
egy hajdú-bihari srác
Vagy sok a tapló pasi, azok meg nem kellenek a rendes, normális debreceni lányoknak.
Én múltkor voltam Debrecenben, rengeteg csinos, kedves lányt láttam. Biztos volt köztük normális is. Kár hogy csak 1 napot voltam ott, tetszett a város és tetszettek az ottani lányok is.
Gondolom, hogy minimum 8ezer lánnyal beszélgettél és a mintád reprezentatív volt a 15-25 éves debreceni női korosztályra, valamint a "normális" kritériumát is minimum 15-20 kvantitatív és kvalitatív paraméter alapján definiáltad. És mindehhez mondjuk a budapesti vagy országos átlagot jellemző reprezentatív mintát használtál kontrollként, hogy valóban szignifikánsan be lehessen bizonyítani, hogy Debrecenben "kevés" a normális lány.
Ha nem, akkor csak egy töketlen p*cs vagy, aki saját sikertelenségét a környezetének tulajdonítja és képtelen szembenézni saját gyengeségeivel, inkább nyafog és kifogásokat keres. Emiatt a lányok vesztesnek tartják és nem is akarnak semmit sem tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!