Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? 12/L
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik a suliban. Egyidősök vagyunk,de ő egyel feljebb jár. Még szerintem a nevemet se tudja. Mit csináljak hogy észrevegyen? :/2012. szept. 10. 21:06
1/19 anonim válasza:
18 éves aluliak ne vegyék igénybe a Szerelem, szex kategóriát!
2/19 anonim válasza:
Ugorj be elé :D
Neki meg van sok lány aki tetszik, és csak őket veszi észre .
4/19 anonim válasza:
semmit 12évesen még ne akarjál pasizni majd eljön annak is az ideje 19/L
5/19 A kérdező kommentje:
nem ezt kérdeztem. És mi van abból ha tetszik valaki? Még úgysem komoly lenne-.-
2012. szept. 10. 21:09
6/19 anonim válasza:
akkor meg mit akarsz tőle, ha nem lenne komoly? Inkább öltöztesd a barbi babáidat, ujjazd meg magad tágítsd a lyukad fészbúkon meg MOZOGJÁL Mert a hájas nénik csak a hájas bácsiknak tetszenek.. Ja és fekvés mert holnap SULIIIIIII.
ja meg törekedj a magyar nyelv szépségének megőrzésére! Üdv: A nyelvtan tanárod
7/19 A kérdező kommentje:
Képzeljétek,ezt azért kérdeztem,mert tanácsot szeretnék kérni.
És úgy értem azt,hogy nem lenne komoly,hogy nem lenne szex,stb-.-
És az nem baj hogy a 6 évesek csókolóznak?
2012. szept. 10. 21:15
10/19 A kérdező kommentje:
Ezt mond azokat,akik 6 évesen ölelkeznek
Ti nem voltatok 12 évesen szerelmesek?
2012. szept. 10. 21:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!