Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? 12/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? 12/L

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik a suliban. Egyidősök vagyunk,de ő egyel feljebb jár. Még szerintem a nevemet se tudja. Mit csináljak hogy észrevegyen? :/

2012. szept. 10. 21:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

A válaszadóknak azt hiszem nem volt gyerekkoruk.

Szünetekben próbálj többet a közelében lenni,lehetőleg amikor nincs vele haver vagy barát.Aztán kérdezhetsz tőle valamit,lehet az kis dolog is,az a lényeg hogy ne hagyd túl hamar lelankadni a beszélgetést,mindig válaszolj vissza frappánsan.

Jó gyakorlást.

2012. szept. 10. 21:21
 12/19 A kérdező kommentje:

Végre egy jó válasz :)

Köszönöm.

2012. szept. 10. 21:24
 13/19 anonim válasza:
100%
Húzzál vissza babázni a játszótérre gyerek. Mert elmondom neked a kissrác is ezt teszi. Adios kis csökevények
2012. szept. 10. 21:25
 14/19 A kérdező kommentje:
Ti tényleg nem voltatok 12 évesek.;)
2012. szept. 10. 21:26
 15/19 anonim ***** válasza:
Itt egy 12 éves a legnormálisabb! micsoda banda. (1 kivétellel)
2012. szept. 10. 21:27
 16/19 anonim ***** válasza:
69%
Mi az h nem volt gyerekkorunk..? Kedves válaszoló valószínűleg hölgyemény. Amikor én 12 éves voltam nem a lányok nyomultak a fiúkra hanem fordítva (nem vagyok 40éves , 22 vagyok) . Mellesleg ha állandóan bámulod valószínűleg észrevett már , és vagy nem tetszel neki, vagy csak nem mert odamenni hozzád de a nézésből szerintem ez is kiderülne .
2012. szept. 10. 22:12
 17/19 anonim ***** válasza:

Én mondjuk 13 évesen voltam először szerelmes, de akkor még semmi mocskos nem jutott eszembe. Még az ölelés is valami +18-as dolognak tűnt a szememben.

Tanács: keresd a tekintetét, deríts ki miket szeret és úgy próbálj vele kapcsolatot teremteni.

Aztán semmi rosszalkodás!;)

2012. szept. 11. 18:55
 18/19 anonim ***** válasza:
De voltam szerelmes 12évesen,de max csak a legjobb barátnőm tudta,és együtt szerettük a VIP tagokból a fiúkat,de semmikép nem pasiztunk!!! a legelső komolyabb puszi élményem középiskolában volt! 12évesen.. tisztán emlékszem,hogy barbie házban babáztunk!!! miért engedik meg ilyen fiataloknak,hogy használják az internetet?? vagy csak én lennék ennyire drasztikus szigorú szülő?? én nem akarom,hogy ebben az "előrehaladott" világban a lányom 14-5-6 évesen terhes legyen.. jesszus. tök kiakadtam!
2012. szept. 12. 21:54
 19/19 03bcssenge válasza:

Szia!

Azt tanácsolom, hogy elsősorban a közösségi oldalon próbáld felvenni a kapcsolatot vel, kezdetként jelöld be :P, utána jöhet a nem nyomulos!! chatelés, és ha igazán tetszel neki, akkor egy idő után(várni kell azért, légy türelmes!!) a folyóson majd rádköszön. Ez talán válsz lehet majd válasz lehet a tetszem-e neki kérdésnek.

2012. szept. 18. 18:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!