Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok S. 0. S?
Sőt, a lábaim is csodálatosak a szemeim mellett.. Szóval mehetnénk inkább táncolni mozi helyett...
Kedves kérdező, remélem nem sértettelek meg a hajas dologgal.. Tényleg légy magabiztosabb.. Nem vagyunk még túl öregek, de nem egy kis gyereket akarunk magunk mellé..(leszámítva a valami furcsa indíttatásból SP-ért és társaiért rajongó lányokat).. hanem férfit..
Baby én akkor is bolondulok érted, ha a lábaid a szemeid mellett csodálatosak! Pedig nekem nem mindegy! Elhiszed? Épp ezért bolondulok Érted! :))
Kérdező! Ne higyj a bébinek, (nekem se, mert 32 év után minden nap ajándék) viszont az hogy milyen a hajad baromira nem kell hogy számítson. Ha valakinek bejön a fellépésed, akár félénk, akár magabiztos, akár szemtelen, le se ... hogy milyen a hajad! (persze csak bizonyos keretek között értendő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!