Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyhogy alig vannak lányok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyhogy alig vannak lányok a szórakozóhelyeken?

Figyelt kérdés

Most 7 végén is basszus, az ismerős "csapatunkon" kívül, szinte egy csaj sem volt..:/ akik meg voltak, azoknak meg vagy van pasijuk, vagy épp 5 en táncolják körbe őket.

hameg mégis véleteln beszélgetünk stb a vége mindig az, hogy ő nem akar kapcsolatot most, jo neki egyedül..:/

persze ez nagy átlag, nem mind egy este alatt van.

rengeteg férfi van..:/ és alig van lány..:/

mindneki otthon ül a gép előtt? vagy mI? :/

2012. szept. 10. 08:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ne a capellaba járj..:))
2012. szept. 10. 08:54
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem speciel nincs kedvem szórakozóhelyre járni, mert egyszerűen nem tudom jól érezni magam. Jó múltkor is mikor mentünk csajokkal, folyamatosan körbe táncoltak a fiúk, alig tudtam elengedni magam, mert folyamatosan a "seggembe voltak". Nekem ez így nem buli. Inkább kocsmázok, vagy házibuliba megyek. 19/L
2012. szept. 10. 09:22
 3/13 anonim ***** válasza:

Én se szeretek már szórakozóhelyekre járni, vagy ha el is megyek éjfélkor lelépek mert megunom, vagy azért mert szar a zene, vagy azért mert annyian vannak hogy levegőt se kapok, vagy azért mert a sok páwa beszabadul a normálisabb szórakozóhelyekre is mostmár aztán megy a "rajulás".

19/L

2012. szept. 10. 09:40
 4/13 A kérdező kommentje:

persze, mert ismerkedni akarnak.

meg táncolni veled, iylenek.

hátha nem emgy oda, akkor hogy próbáljon felszedni? :D

2012. szept. 10. 09:41
 5/13 A kérdező kommentje:

bocsi, de akkor adódik a kérdés, hogy hol ismerkedtek?

utcán? ott nem mert utcán nem

suliba? ott nem mert suliba gáz

buszon? ottse, mert miylenmár hogy buszon ismertem emg a pasimat

könyvtár? ugyanmár kijár manapság könyvtárba...

mindig ezek az indokok, és végül azjön ki, ohgy igazából sehol sem akarnak ismerkedni, aztán mégis bulikban, vagy neten szeditek össze a pasikat...

2012. szept. 10. 09:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, én az általad említett helyeken szoktam :D

Könyvtárban nem gáz, buszon nem gáz, utcán nem gáz, sehol sem gáz, csak vannak akik mindent szégyellnek :)

2012. szept. 10. 10:15
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
Ne olyan diszkóba járjatok ahol Seherezádé DJ-ik :)) mert csak pasik vannak ott
2012. szept. 10. 10:52
 8/13 A kérdező kommentje:

hmmm 86 os..:P

ez dicséretre méltó :D jo felfogás ;)

am nyitóbuli volt, azért is gondoltuk sok csaj lesz vagy valami..erremeg semminemvolt..:/

2012. szept. 10. 13:34
 9/13 anonim ***** válasza:
végre valaki a mai napon jó szóval is megillet :D
2012. szept. 10. 13:36
 10/13 A kérdező kommentje:

szivesen. :)

xar napod volt am vagy mi? :/

2012. szept. 10. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!