Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyhogy ez jön be a lányoknak?
Magas, sportos, zöldes-kék szemű erős testalkatú, sikeres és úgy gomdolom kedves fiú vagyok, mert pár lánynak azért bejövök.
A haverom egy alacsony, kövéres, nagy fekete szemű, fellengzős és nem túl okos ember, mégis pont azok a lányok rajongják körül, akik nekem tetszenek. Többek közt a suli egyik legszebb lánya. Pénzesebb, és befolyásosabb szülei vannak, mint nekem, ez lenne a baj?
belső is sokat számít, lehet nagyon jó a dumája,vicces meg ahogy előadja,
Én egyszer szerelmes lettem egy undorító csúnya, vékony srácba, mert nagyon jól tudott Michael jacksonozni, meg nagyon vicces egy ember volt, minden szaván röhögtem, meg színésznek készült, nem volt csendes, mindig előadta magát de nagyon humorosan :DD
látatlanban jobban bejössz nekem,mint a haverod :) nem szeretnélek megbántani,de a suli legszebb lányai általában a pénzes pasikra buknak.lehet,hogy valakinek ezért jobban tetszik a haverod,mint te,de egyáltalán nem biztos.
de ez lehet,hogy jobb is így.ne a pénzedért szeressen valaki,hanem a belsőd miatt.(legalább is szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!