Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csúnya fiúk! Titeket is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya fiúk! Titeket is szoktak ilyen jelölgetős csoportban lányok bejelölni és maguktól rátok írni?

Figyelt kérdés
Én csúnya fiú vagyok és mikor kirakom, hogy jelöljenek a sok ismerős gyűjtögető lány mellett vannak, akik azért jelölnek be és írnak rám utána, mert bejövök nekik. Persze nem full jó csajokra kell gondolni, bár vannak köztük szép lányok is, de ritkák persze. De nekem ez akkor is fura, hogy egy olyan ronda fiú, mint én bejövök nekik és keresnek maguktól. Ez hogy lehetséges? o.O

2012. szept. 10. 12:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdésed. Milyen jelölgetős csoport? Hol van ez vagy miez?
2012. szept. 10. 12:55
 2/7 anonim ***** válasza:
miva?
2012. szept. 10. 12:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Facebook.
2012. szept. 10. 12:58
 4/7 anonim ***** válasza:
mi az a Facebook?
2012. szept. 10. 12:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Én még sose írtam, mert nem akartam, hogy csúnya lányok jelöljenek :)) Szóval én bejelölöm a jobbakat, és ennyi.
2012. szept. 10. 13:08
 6/7 anonim ***** válasza:

-"Mivan?"

-"Facebook"

-"Mi az a Facebook"? Hát ez most így kellett délutánra :D

2012. szept. 10. 13:42
 7/7 anonim ***** válasza:
2012. szept. 10. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!