Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok S. 0. S?

Figyelt kérdés
22/f Az lenne a probémám hogy valamiért nehezen tudok nyitni a lányok felé talán kevés az önbizalmam... Külső adottságaimmal még anyira nincsenek gondok ha valakit érdekell képet is küldök és várom az épitő jellegükritikát.Sajnos még barátnseme volt :(.Pedig rámférne ettiől kicsit szomoruvagyok és eleve nemtudok boldog képet mutatni és lehet ez is közre játszik. Az érdekelne hogy milyen ismerkedési formákat szeretek ill mit szerettek 1 pasiban vagy mit szeretnétek milyenlegyen hogy viselkedjen veletek.... bármilyen épitő jellegü választ köszönök :)

2012. szept. 10. 17:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%
Először is tudjon írni...
2012. szept. 10. 17:37
 2/13 anonim ***** válasza:

hát igen, a helyesírásod kicsit gyér, azon nem ártana valahogy korrigálni.:)

Ide küldhetsz képet! :) 17L

2012. szept. 10. 17:41
 3/13 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előzőekkel, de mutass képet :)
2012. szept. 10. 17:42
 4/13 Rs. ***** válasza:

Ide is küldhetsz képet, ha akarsz szívesen segítek :)))

17/L

2012. szept. 10. 17:47
 5/13 anonim ***** válasza:
küld!
2012. szept. 10. 17:55
 6/13 anonim ***** válasza:

Én kérnék képet, ha lehet. Még amúgy én is elég kezdő vagyok ilyesmiben, de mondjuk már párszor sikerült magam rávenni a kezdeményezésre. Hidd el, megéri! :D

18/L

2012. szept. 10. 17:57
 7/13 A kérdező kommentje:
nah sorba küldöm a képeket igen a helyes írás ha ügyelnékrá jobban menne de ez mindennel ígyvan csak a suliba másdolgok érekeltek... de am alaplenne az jogos :D sorry meg mutatja itt nekem de megértettétek igy is :)
2012. szept. 10. 18:26
 8/13 A kérdező kommentje:

[link]

még itt egy képnektek bocsi de igy egyszerübb később meg már ugyis halott lesz a limk

2012. szept. 10. 18:40
 9/13 anonim ***** válasza:
Nos.. Építő jelleggel... Vágasd le a hajad, hidd el jobb lesz.. Kezd el mondogatni magadban, hogy magabiztos férfi vagyok, kezdj el hinni magadban.. Még ha hazugságnak érzed is reggel állj meg a tükör előtt és mondogasd: "jól nézek ki, magabiztos vagyok.." Nálam pl addig fölöslegesen próbálkozik bárki is, amíg a félénk kis fiú sugárzik belőle.. Legyen egy férfi lehengerlő, magabiztos.. Én azt szeretem, ha egy pasi humoros, ha mer bókolni(a megfelelő időben), ha lehet vele értelmes dolgokról is beszélgetni és, ha mer spontán lenni.. 22L
2012. szept. 10. 18:59
 10/13 anonim válasza:

18:59 :

Csodálatosak lehetnek a szemeid baby! Gyere el velem megsasolni egy filmet, hidd el nem veszíthetsz! A 22 a leszebb kor, ne hagyd,hogy elmúljon nélkülem! Kérlek gondold át a közös jövőnket, mert bár megérné valószínűleg, de sokáig nem fogok tudni várni rád - meg kell értened!

Kedves kérdező! Én ezt az attitűdöt ajánlanám neked.

1./a Ha van humorérzéke a lánynak tűz gyúlik a bugyijában, mert meg akarja tapasztalni hogy valóban komolyan beszélsz-e!

1./b Ha nincs akkor vagy teljesen ostoba mert elhiszi, hogy ilyen ember van vagy rettenetesen okos mert kitalálta, hogy egy ilyen fantáziadús udvarlás után lehet a fejedben kellő kurázsi egy már működképes és vállalható folytatáshoz.

2. HA nem jönne be akkor a világ minden kincséért ne vedd magadra, mert ez némiképp hasonlít a horgászaathoz, vagy megfeleő hal akad a horogra, vagy nem. Itt a horogra akadást értsd ahogy szeretnéd!

A külsőd teljesen vállalható, de a nyegleséget aazt tényleg semmelyikük nem állhatja, legfeljebb ki-ki toleránsabb...

2012. szept. 11. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!