Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok S. 0. S?
hát igen, a helyesírásod kicsit gyér, azon nem ártana valahogy korrigálni.:)
Ide küldhetsz képet! :) 17L
Ide is küldhetsz képet, ha akarsz szívesen segítek :)))
17/L
Én kérnék képet, ha lehet. Még amúgy én is elég kezdő vagyok ilyesmiben, de mondjuk már párszor sikerült magam rávenni a kezdeményezésre. Hidd el, megéri! :D
18/L
18:59 :
Csodálatosak lehetnek a szemeid baby! Gyere el velem megsasolni egy filmet, hidd el nem veszíthetsz! A 22 a leszebb kor, ne hagyd,hogy elmúljon nélkülem! Kérlek gondold át a közös jövőnket, mert bár megérné valószínűleg, de sokáig nem fogok tudni várni rád - meg kell értened!
Kedves kérdező! Én ezt az attitűdöt ajánlanám neked.
1./a Ha van humorérzéke a lánynak tűz gyúlik a bugyijában, mert meg akarja tapasztalni hogy valóban komolyan beszélsz-e!
1./b Ha nincs akkor vagy teljesen ostoba mert elhiszi, hogy ilyen ember van vagy rettenetesen okos mert kitalálta, hogy egy ilyen fantáziadús udvarlás után lehet a fejedben kellő kurázsi egy már működképes és vállalható folytatáshoz.
2. HA nem jönne be akkor a világ minden kincséért ne vedd magadra, mert ez némiképp hasonlít a horgászaathoz, vagy megfeleő hal akad a horogra, vagy nem. Itt a horogra akadást értsd ahogy szeretnéd!
A külsőd teljesen vállalható, de a nyegleséget aazt tényleg semmelyikük nem állhatja, legfeljebb ki-ki toleránsabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!