Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért csak a magas fiúknak adtok esélyt, miért kell az izomzat, nagy tömeg, van így értelme próbálkoznia egyáltalána alacsony, törékeny alkatú, kölyökképű srácnak?
"17es igaza van sok köze van a génnek mint a fogyáshoz, mint a hizáshoz, mind az izmosodáshoz. A barátom bezabál és dekát se hizik, ha annyit ennék mint ő akkor nagyon meghiznék, Na mármost ő sokkal könnyebben fogy, én meg alig sikerül leadnom a kilókat."
Vannak olyanok akik sokat esznek mégse híznak, és vannak akik keveset de még is.Ez viszont nem gátol meg senkit semmiben, max nehezebbhez érik el a céljaik.Aki a génekre fogja a sikertelenségét az vagy rosszul csinál valamit vagy LUSTA.
"Ha egyszer hülye vagy egy témában akkor ne oszd az észt már légyszíves.Te írtál akkora baromságot hogy már én szégyenlem magam helyetted kb.Ugyan ezt amit leírtál mond még el pár embernek akik kicsit is otthon vannak a testépítésben, körbe fognak röhögni."
Nem tehetek róla, hogy ennyire tudatlan vagy. De már baromi szánalmas, hogy tudatlanul okoskodsz itt. Fogalmad sincs a dolgokról, de azért leírod ide az egetrengető baromságaidat.
"Vannak olyanok akik sokat esznek mégse híznak, és vannak akik keveset de még is.Ez viszont nem gátol meg senkit semmiben, max nehezebbhez érik el a céljaik.Aki a génekre fogja a sikertelenségét az vagy rosszul csinál valamit vagy LUSTA."
Sokan vannak olyanok is, akik hiába esznek, mégse híznak. Ez teljesen meggátolja az ember abban, hogy elérje célját. Tehát nagyrészt a géneken múlik minden. Csak te birkaként képtelen vagy felfogni.
Van egy pont ahol nem szabad a hülyékkel tovább vitatkozni, ez az a pont.
"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre ahol a rutinjukkal simán lenyomnak"
Csáó.
Mondod ezt pont te, a legnagyobb hülyeként.
De hát hiába fáj neked az igazság, a tényekkel fölösleges vitatkoznod, mert attól még azok nem fognak megváltozni. (Az előbb én lesüllyedtem a szintedre, hátha úgy felfogsz valamit, de te képtelen vagy rá.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!