Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Miért csak a magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért csak a magas fiúknak adtok esélyt, miért kell az izomzat, nagy tömeg, van így értelme próbálkoznia egyáltalána alacsony, törékeny alkatú, kölyökképű srácnak?

Figyelt kérdés

2012. szept. 9. 22:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Csak egyszerűbb lerusnyáznia magát mint hogy beismerje hogy egy lúzer.
2012. szept. 9. 23:55
 12/28 A kérdező kommentje:
Ja, kb. két lány konkrétan lerondázott. Egy néhány meg kinevetett az utcán, azt sem tudom kik voltak, de a suli szakképző részébe jártak azt tudom csak.
2012. szept. 10. 00:00
 13/28 anonim ***** válasza:
És pozitív visszajelzést kaptál?
2012. szept. 10. 00:36
 14/28 anonim ***** válasza:

Nekem az utóbbi időben tényleg a magas fiúk tesztettek meg. De már tetszett alacsony pasi is aki szerintem nem volt 170 cm se. És igen nekem a nálam alacsonyabb fiúk nem jönnek be, mivel az én 155 cmnél aligha lehet alacsonyabb a fiú.

De nem szeretem a kigyúrt túl jó képű pasik, jobban bejönnek a kölyökképű pasik.

Esetleg küldenél egy képet, hogy véleményt alkothassak rólad? :)

21/N

2012. szept. 10. 00:44
 15/28 anonim ***** válasza:

Egyesek hülyeséget írtak.

Attól még hogy elmegy gyúrni az ember, még közel sem biztos, hogy felszed izmot. A rossz gének miatt sokszor előfordul, hogy hiába edz az ember, semmi hatása. Erről nem tehet az ember. Vékony marad.

2012. szept. 10. 01:33
 16/28 anonim ***** válasza:

"A rossz gének miatt sokszor előfordul, hogy hiába edz az ember, semmi hatása. Erről nem tehet az ember. Vékony marad."

Baromság.Vagy nem edz elég intenzíven, vagy sz*r a kajája, vagy mindkettő.Ez olyan mint amikor a dagadt csajok mondják ezt a rossz gén dumát,holott ilyenről szó sincs csak egyszerűen lusták.

2012. szept. 10. 01:57
 17/28 anonim ***** válasza:

"Baromság.Vagy nem edz elég intenzíven, vagy sz*r a kajája, vagy mindkettő.Ez olyan mint amikor a dagadt csajok mondják ezt a rossz gén dumát,holott ilyenről szó sincs csak egyszerűen lusták."

Nagy baromságot írtál.

Hiába edz elég intenzíven, hiába eszik jó kaját, akkor sem tud izmot felszedni a rossz gének miatt. Semmi hatása az edzésnek.

A fogyást szintén marhaság volt megemlítened, mert fogyni sokkal könnyebb.

2012. szept. 10. 02:04
 18/28 anonim ***** válasza:
17es igaza van sok köze van a génnek mint a fogyáshoz, mint a hizáshoz, mind az izmosodáshoz. A barátom bezabál és dekát se hizik, ha annyit ennék mint ő akkor nagyon meghiznék, Na mármost ő sokkal könnyebben fogy, én meg alig sikerül leadnom a kilókat.
2012. szept. 10. 11:09
 19/28 anonim ***** válasza:
Nálam nem lenne értelme próbálkoznod, az általánosítással meg magadnak keresel mentségeket, hogy miért nem megy a csajozás. Ha valamin változtatni akarsz ne háríts hanem ismerdd be és tegyél érte.
2012. szept. 10. 11:58
 20/28 anonim ***** válasza:

"Nagy baromságot írtál.

Hiába edz elég intenzíven, hiába eszik jó kaját, akkor sem tud izmot felszedni a rossz gének miatt. Semmi hatása az edzésnek.

A fogyást szintén marhaság volt megemlítened, mert fogyni sokkal könnyebb."

Ha egyszer hülye vagy egy témában akkor ne oszd az észt már légyszíves.Te írtál akkora baromságot hogy már én szégyenlem magam helyetted kb.Ugyan ezt amit leírtál mond még el pár embernek akik kicsit is otthon vannak a testépítésben, körbe fognak röhögni.

2012. szept. 10. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!