Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy alacsony, vékony fiú senkinek sem kell?
Én már emiatt nem is próbálkozom jó ideje lányoknál. Boldogtalan és üres az életem, míg másnak párja van. :(
Azt is unom már, hogy mindenki lenéz a termetem miatt meg parancsolgatni, irányítani akar. A legjobban az zavar, hogy felnőtt létemre még a postás is taknyos kisfiúnak nézett, akivel úgy lehet beszélni, mint egy hülye kissráccal. Az ilyenektől mindig dühös leszek. De a legjobban az dühít, hogy egy lánynál sincs esélyem a termetem miatt és, mert szerintem arcra is ronda vagyok. Na meg nem a menő, nagydumás, beszólogatós, elkényeztetett gazdag kölykök közé tartozom, akik azt hiszik övék a világ. Már kisebbségi komplexusom van jó pár éve. Amikor haverokkal nagy nehezen csak próbálkoztam sem láttam a nagy vonzalmat a lányok részéről. Gondolom valami magas, jóképű, izmos gyerekre fájt a foguk még a túlsúlyosaknak is.
Az alacsonyságon nem, de a vékonyságon lehet változtatni, meg egy kis önbizalmat szerezni...
Volt a fősulin egy alacsony srác, aki a fél sulin végigment... de vékony nem volt, és az önbizalma is nagyon rendben volt. :)
nem csoda, hogy lenéznek és kisfiúnak kezelnek.
viselkedj már férfiként te nyafigép.
na figyelj
én 190 cm vagyok 80 kg még nem volt csajom és nem is szoktam próbálkozni
volt oszt társam 160 cm kb 55 kg és volt már csaja és körülzsongják a lányok
Szóval rohadt sokat számít az önbizalom is és az, hogy ne add fel, próbálkozz be sok csajnál. Nekem van némi önbizalomhiányom meg nem is szoktam nagyon próbálkozni pedig nem nézek ki rosszul..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!