Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy alacsony, vékony fiúnak nem lehet barátnője?
Már annyira pesszimista vagyok emiatt. EGy ideje itthon edzem egy kidolgozott edzésterv szerint, de gondolom nem ér annyit, mint egy kondis edzés, amire nekem még nincs pénzem, mert nincs munkám, tanulok.
Ha nőni má rnem is tudok, jó lenne már hízni, izmosodni, mert vékony vagyok sajnos, ez meg nem vonzó a lányok számára én úgy látom.
Mert hülye vagy, komolyan mondom. Nekem fiatalabb koromban semmi gondom nem volt ezzel, a 16-20 év közötti korosztályt ez egyáltalán nem érdekelte. Mármint, akik engem érdekeltek. Gyönyörű, alacsony, vékony barátnőim voltak, természetesen a 175 centimmel nem 190-es csajokkal ismerkedtem.
Most így 25 évesen már persze férfiasodni kell, mert ilyen korban már sokkal egzisztenciálisabban gondolkoznak a nők, megkomolyodnak. De így is simán megismerkedek bárkivel, maximum barátok maradunk. Ez csak fellépés és önbizalom kérdése. Meg persze nem árt, ha el tudsz beszélgetni érdekesebb témákban is.
Növesszél pin@t. A leszbiknél lehet esélyed.
Vagy hajts rá a hobbit csajokra.
egy,férfinak,nehéz,dolga,van,ha,kiakarja,gyurni,magát,
1.megfelelően,kel,étkezni,ami,nem,kevés,pénz,és,táplálék
kiegészitőket,kel,szedni,a,súlyok,emelgetésétől,sérved,is,lehet,plusz,megpattanhat,egy,ér,az,agyadba,az,erőlködéstől
adig,egy,csaj,felvesz,egy,5,centis,rövidnadrágot,egy,toppot,alá,egy,meltartót,direkt,ugy,hogy,látszódjon,a,pántja,és,már,keletheti,magát,ráaádásul,sok,csajt,ismerek,akiknek
jó,a,teste,pedig,nem,mozognak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!