Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy alacsony, vékony fiúnak nem lehet barátnője?
Már annyira pesszimista vagyok emiatt. EGy ideje itthon edzem egy kidolgozott edzésterv szerint, de gondolom nem ér annyit, mint egy kondis edzés, amire nekem még nincs pénzem, mert nincs munkám, tanulok.
Ha nőni má rnem is tudok, jó lenne már hízni, izmosodni, mert vékony vagyok sajnos, ez meg nem vonzó a lányok számára én úgy látom.
Kattints rá az "alacsony" kulcsszavadra,
és olvasgass!
Esküszöm, többet nyafognak az alacsony fiúk itt, mint a lányok a kövérség miatt. Tudod, ez a negatívság az, ami taszít minket, lányokat, nem a testmagasság centiben mérve.
rossz,a,szóközöm-.-
am,meg,a,kövér,csajokse,szégyelik,a,zsirjukat,nekem,
elhihetitek
rengeteg,kövér,csajt,látok,ugyanojan,lengén,öltözködnek,
igy,nyáron,de,egy,50,kilós,férfi,biztos,nemfog,
félmeztelenkedni,ergó,a,férfiak,jobban,szégyelik,a,
csúnya,testüket
Szerintem meg teljesen jól érzed, mert akármilyen testalkat is a divat, az ember ösztöneit nem lehet befolyásolni. A nőknek pedig előbb felkelti az érdeklődését egy férfias férfi, aki mellett biztonságban érezhetik magukat. Ugyanígy fordítva is, a férfiak nagy részét nem érdeklik a csontkollekció kirakatbabák, mert tudat alatt kapja az agy az infot, hogy ez beteges és nem termékeny.
A magasságoddal túl sokat nem tehetsz, viszont szerintem nem igaz, hogy pénz kell ahhoz, hogy jobban nézzél ki. Kezdj el otthon súlyzózni, akár nehezebb tárgyakkal gyúrni, egyél rendesen, fekvőtámaszozz sokat, a neten rengeteg edzéstervet találsz, amihez nem kell pénz, csak szorgalom és kitartás.
Nekem se jönnek be a vékony fiúk, mert nőiesnek tartom őket, az meg elég gáz, ha a barátom karja, vagy combja vékonyabb, mint az enyém, mert debellának érzem magam mellette.
Ráadásul nemcsak a külsőddel kell foglalkoznod, hanem az önértékeléseddel is, mert azt nagyon megérzik a nők, ha tele vagy szorongással és nem vagy elégedett magaddal.
Valamivel próbáld ellensúlyozni az alacsonyságod, ne legyen ez szégyen, vagy tabu téma, ha viccesen fogod fel és nem keseregsz állandóan, már előrébb vagy.
ma 13:46
Vicces, te is megírod, hogy nem vagyok vonzó ilyen alkattal, de azért én vagyok a hibás, mert nem tudom elfogadni magamat. Amikor mindenhol az megy, hogy az izmos, magas férfi az ideál, az kell minden nőnek.
Ez egyetemen vagy főiskolán 2-5 ezer forint egy félévre a kondi.
A konditeremben havonta 10 ezer.
Ha az utóbbira nincs pénzed azt megértem, de félévre egy 2 ezresed nincs?
Ha még középiskolás vagy, akkor pedig ingyenes a konditerem, pláne tesi órák alatt.
Ne nyafogj kedves kérdező, ideje felnőni.
A felnőttség az új szexi!
P90X edzéstervet leszeded, bőven elég, és csak a súlyzós edzést csináld belőle minden 2. nap vmelyiket. Tömegnövelő étrendet se felejtsd el, beírod a googlébe hogy body builder oszt kidob ezer magyar oldalt. Sok sikert eddig nekem 3 kiló izom jött fel sok kín útján :)
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!