Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy alacsony,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy alacsony, vékony fiú senkinek sem kell?

Figyelt kérdés

Én már emiatt nem is próbálkozom jó ideje lányoknál. Boldogtalan és üres az életem, míg másnak párja van. :(

Azt is unom már, hogy mindenki lenéz a termetem miatt meg parancsolgatni, irányítani akar. A legjobban az zavar, hogy felnőtt létemre még a postás is taknyos kisfiúnak nézett, akivel úgy lehet beszélni, mint egy hülye kissráccal. Az ilyenektől mindig dühös leszek. De a legjobban az dühít, hogy egy lánynál sincs esélyem a termetem miatt és, mert szerintem arcra is ronda vagyok. Na meg nem a menő, nagydumás, beszólogatós, elkényeztetett gazdag kölykök közé tartozom, akik azt hiszik övék a világ. Már kisebbségi komplexusom van jó pár éve. Amikor haverokkal nagy nehezen csak próbálkoztam sem láttam a nagy vonzalmat a lányok részéről. Gondolom valami magas, jóképű, izmos gyerekre fájt a foguk még a túlsúlyosaknak is.

2012. szept. 6. 22:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Keresd fel Samu-t és vidd el a gyűrűt Mordorba. Utána az összes csajnak te kellesz majd.
2012. szept. 6. 22:54
 12/18 A kérdező kommentje:

ma 22:51

Értelek, de nekem épp amiatt nem volt sosem elég önbizalmam, mert kb. 14-15 éves koromban döbbentem rá, hogy én ronda vagyok és esélytelen a lányoknál szerintem, ezért nem is próbálkoztam. Ha megnéznek buszon, utcán vagy akárhol lányok, akkor egyből arra gondolok, hogy biztos ronda vagyok és azért, ha visszafordulnak utánam utcána, akkor szintén erre gondolok. Nálam már ilyen szinten ez megy. El sem tudnám képzelni, hogy én valakinek is kellenék a külsőm miatt. Ronda fej és rossz alkat. Többszörös pech. :(

2012. szept. 6. 22:57
 13/18 anonim ***** válasza:

istenem, a mai tini lányok....

Miért a tegnapiak mások voltak? Mi lenne ha egyéneket keresnél, és nem sztereotipizálnál.

Megsúgom neked halkan, ha ezzel nem hagysz fel később se lesz senkid.

2012. szept. 6. 22:59
 14/18 anonim ***** válasza:
#12: Vedd már észre, hogy így üldözöl el mindenkit magad mellől, és így nem vesz észre semmilyen csaj! Mindenre kifogást keresel, semmit nem teszel semmiért, várod a sült galambot... de ki fogja megsütni neked?!
2012. szept. 6. 23:00
 15/18 A kérdező kommentje:

ma 23:00

Nem tudja senki sem, hogy így érzek, igyekszem elrejteni az érzéseimet. Nem várok a sült galambra, de ami tény az tény, nem kellek én ilyen külsővel senkinek sem, akkor meg minek is próbálkozni?

Ma már az van, hogy a jóképű, magas srácokhoz odamennek a lányok buliban is, míg az alacsonyak senkinek sem kellenek.

Haverom 180cm magas és ki van gyúrva és nem is egy lány szólította már le vagy kért elérhetőséget tőle. Ennyit, hogy nem a külső számít.

2012. szept. 6. 23:15
 16/18 anonim ***** válasza:

persze, hogy számít a külső.

az az első amit meglátsz. Egy bányarémmel te sem kezdenél ki.

viszont olyan nincs hogy aki ad magára (tisztálkodik, normálisan öltözködik stb) ne találna barátnőt magának.

Csak ha nem is keresi.

persze az ilyen mamuszokat mint te érthető, hogy elkerülnek.

2012. szept. 6. 23:21
 17/18 anonim válasza:

leírnád hogy hány cm magas vagy? :)

ja, meg hogy hány éves. :D

2015. júl. 25. 20:43
 18/18 anonim ***** válasza:
17-es: 2012-es kérdés, azóta kigyúrta magát, és most Justin Bieber néven a tini csajok kedvence :)
2015. júl. 25. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!