Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Miért csak a magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért csak a magas fiúknak adtok esélyt, miért kell az izomzat, nagy tömeg, van így értelme próbálkoznia egyáltalána alacsony, törékeny alkatú, kölyökképű srácnak?

Figyelt kérdés

2012. szept. 9. 22:54
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
0%
Hát az gáz ha egy fiú alacsonyabb a lánynál. Amúgy meg a kérdeésedre válaszolva, a lányok korábban érnek, ezért nekik a náluk 1-2 évvel idősebbek jönnek be, mert ők annyira érettek, mint a lányok.
2012. szept. 9. 22:57
 2/28 anonim ***** válasza:
77%

Miért érnének előbb? Nézd már meg a mai tini lányokat...

Amúgy meg nem csak nekik adnak esélyt, de ne a 10ből 10-es csajokra menj rá, hanem a saját kategóriádban keresgélj, és akkor nem lesznek ilyen gondjaid.

2012. szept. 9. 23:02
 3/28 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Na ezt figyeld meg. Mindket srac vekony, masodik kepen az elso szoke fiut nezd. De mar az is sokat szamit, ha kis idot fordit magara az ember, s maskepp nez ki, ha picit szalkasitja magat, nem valik izompacsirtava csak szalkasit.

2012. szept. 9. 23:03
 4/28 anonim ***** válasza:
A lányoknak szükségük van arra, hogy valaki "védelmezze" őket. Amúgy én személy szerint nem vagyok oda a nagyon magas srácokért, mivel pici vagyok. :) A szerény 160 centimmel én nem is találok alacsonyabb pasit. :)
2012. szept. 9. 23:03
 5/28 anonim ***** válasza:
49%

Már nem azért.De hogy,ha valaki törékeny alkatú akkor az ellen tud tenni.Elkezd edzeni és kész,csak a legtöbb hozzád hasonló fiú,helyette idejár sírni,mert puhap*csüek mind.Ne mondja nekem senki,hogy azért mert nincs pénze kondi teremre vagy súlyzókra azért nem csinál semmit.Megsúgom,hogy nekem sincs rá pénzem,de régen se használtak az emberek súlyzókat(pl.a görög atléták) és mégis izmosak voltak.Én se használok súlyzót már az utóbbi időben és 4 hónap alatt felszedtem 5 kilót úgy,hogy elég sok felesleget leadtam.Aláírom,hogy van olyan akinek az edzés nem opció mert nem egészséges.A magassággal és a kölyökképűséggel meg nem tudom mit lehet csinálni,szerintem semmit,de izmos majdnem mindenki lehet,csak tenni kell érte és nem idejárni rinyálni.

21/F

2012. szept. 9. 23:07
 6/28 anonim válasza:

Fiúk! Miért csak a magas, vékony és tökéletes alakú lányoknak adtok esélyt?

Naugye. Szerintem, ha egy lány a külsőd miatt nem szeret téged, akkor ne is akard, hogy szeressen. Úgy értem, én sem vagyok tökéletes lány, szeretnék pl. vékonyabb lenni, szeretném, ha a fiúk jobban észrevennének, de pl. ha van egy fiú, akinek így nem tetszem, csak öt kilóval könnyebben, akkor engem az a fiú már nem érdekel. Annyiban van igazad, hogy az ma már amolyan "elvárás", hogy a lány legyen alacsonyabb a fiúnál. Én is zavarban lennék, ha le kéne hajolnom, amikor csókolózunk... nem is beszélve arról, hogy sok lány olyan fiúra vágyik, aki megvédi őt, aki mellett mindig biztonságban érzi magát, aki felcipeli helyette a nehéz dobozt az emeletre...

Egyébként attól függ, mennyi idős vagy, ha fiatal vagy, még simán megváltozhatsz. Ha meg nem, akkor például elmehetsz kondizni, és máris nem leszel törékeny alkatú :D

Egyébként a lányokon múlik. Rengeteg lány létezik, akinek kifejezetten így tetszel, és rengeteg, akit nem fog érdekelni a külsőd. Igen, van értelme :)

2012. szept. 9. 23:11
 7/28 anonim ***** válasza:
Én magas vagyok, kosaras testalkatú, helyes, minden szuper király. Sosem volt mégse barátnőm meg semmi, szóval szerintem neked sincs esélyed :DD
2012. szept. 9. 23:21
 8/28 A kérdező kommentje:
Képzeld edzem otthon, na és? Ettől még nem leszek kigyúrt állat, csak fitt, az meg kevés. Egyébként is a magassáom és a rusnya képem nagyobb probléma amúgy.
2012. szept. 9. 23:28
 9/28 anonim ***** válasza:
Ha nem izmosodsz úgy,hogy edzel,akkor valamit rosszul csinálsz.Amúgy meg nem a szétkoxolt kondipatkányokat kell mérvadónak venni.Ja és ismerek én olyat aki szó szerint nyeszlett és mégis van barátnője.Elhiheted,hogy a kisugárzás rengeteget dob azon,hogy tetszel egy lánynak vagy sem.
2012. szept. 9. 23:45
 10/28 anonim ***** válasza:
Miért gondolod, hogy rusnya vagy?! Ennyien mondták már, vagy mi a fene?
2012. szept. 9. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!