Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Béna lenne a pasitípusom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Béna lenne a pasitípusom?

Figyelt kérdés

24/F.

14 éve sportolok, atletikus, izmos srác vagyok, szerintem jó a humorom, szóval férfiasnak tartom magam.

De mégis pl. a kedvenceim filmekben a romantikus drámák, magam is elég érzelmes, ragaszkodó, hűséges és romantikus srác vagyok. Papíron ezek nagyon jól hangzanak, de valljuk be, a nők szinte soha nem ilyen jellemű pasikkal jönnek össze. Könnyű ráfogni, hogy az ilyen pasik unalmasak, kiszámíthatóak, de mégis a leggyakoribb szakítási okoknál ezen tulajdonságok valamelyikét hallom a nőktől: a pasim megcsalt, lekezelt, nem törődött velem, önző volt az ágyban, nem fejezte ki az érzelmeit stb.

Tehát a kérdésem az, eredendően béna egy romantikus srác, vagy a "mai lányok" megváltozott értékrendje miatt nem kelendőek?

2012. szept. 7. 23:54
 1/8 anonim ***** válasza:
küldj képet!:))
2012. szept. 7. 23:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálam ez a túl jól hangzik kategória, és ilyenkor kezdek el agyalni, hogy vajon mi lehet vele a bibi...:P
2012. szept. 7. 23:56
 3/8 anonim ***** válasza:
ha lehet képet kérni akkor én is kérek :DD
2012. szept. 7. 23:57
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
tessék, kép rólam: [link]
2012. szept. 7. 23:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom a mai lányokat sem lehet általánosítani. Lehet, hogy nagy többségük a szórakoztató, "menő" fazonokat részesíti előnybe, de akadnak úgymond komoly felfogású lányok ma is, akik a romantikát értékelik. Aki keres, az talál!
2012. szept. 8. 00:00
 6/8 anonim ***** válasza:
itt valószínűleg a töketlenség a bibi és az hogy életképtelen vagy
2012. szept. 8. 00:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezek jók, hogy vannak ilyen tulajdonságaid. Én is hasonló vagyok, bár én azért elég negatív forma vagyok. Szerintem az lehet, hogy ugyan te jó kis párja lehetsz sok lánynak, magyarul jó termék, de kevés a marketing. És ezzel el is érkeztünk a lényeghez: marketing. 2012, fb, éjjel nappal 0-24-ben marketingolják magukat az emberek, mert gyakorlatilag ez történik. Számomra ez elkeserítő, mert olyan kétségbeesetten akar mindenki jó fej lenni folyton (és annyira nem sikerül), hogy komolyan azon töprengek, hogy megnyitom a golyóim egy halfilézővel, nem lesz rájuk szükség. Pl. régen bókoltak egy lánynak, ma belikeolhatod a fényképét, illetve kommentelhetsz, amire mindjárt reakció is jönni fog. Teljesen beteg, ahelyett, hogy látnád, hogy a lány mondjuk elpirul vagy akármi (egy pár őszinte szó hatására, ha már kicsípte magát). Mert ők is azért rakják ki a képeket (ez érthető is), elismerésre vágynak, de egy krva likeolással ezt nem lehet megoldani, az már nem az. Szar ez a világ, nekem nem jön be és utódot sem fogok ide gyártani, szépen letöltöm a büntetésem és csá.

26/f

2012. szept. 8. 01:26
 8/8 A kérdező kommentje:
pókember620: fején találtad a szöget. jó emberismerő vagy így látatlanban is.
2012. szept. 8. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!