Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai lányoknak miért ezek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányoknak miért ezek a díszköcsögök jönnek be?

Figyelt kérdés
Akárhányszor megyek a városba a jó nők mindíg ezekkel mászkálnak.
2012. szept. 6. 20:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

a kis nyomik jöjjenek be nekik?

neked sem a ronda lányok jönnek be hiszen mint leírtad nem őket nézed..

2012. szept. 6. 20:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért,mert a mai lányoknak még nem nőtt be a feje lágya és azt hiszik,ha menő pasival vannak akkor húha de jók meg minden,majd később fognak rádöbbenni,hogy mekkora kincsek vagyunk mi
2012. szept. 6. 20:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted miért van ennyi szingli,gyermekét egyedül nevelő 25-30-as hölgy? Pont ezért! Mert fiatalon csak a külsőre ment!
2012. szept. 6. 20:17
 4/11 anonim ***** válasza:
#1 A kérdezőnek pont ezzel van a baja, hogy miért ezek számítanak a menő csávóknak. Én hála a jó égnek már kinőttem ebből a korból, de pár évvel ezelőtt sokszor én is csak lestem, hogy kik a menők a "menőcsajok" többségének a körében.
2012. szept. 6. 20:19
 5/11 anonim ***** válasza:

Mert te talán szeretnéd őt pusztán a lelkéért? [link]

Komolyan, én sem vagyok egy nagy eresztés egyszerűen csak jó arc vagyok meg közvetlen. Te hol leszel holnap ilyenkor? Biztosan otthon, mi?!

2012. szept. 6. 20:20
 6/11 ASOT ***** válasza:

20:17-es!

Igen sajnos egyre több ilyen akad...

2012. szept. 6. 20:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

mi ez?

visszataszító fiúk kupaktanácsa?

attól függ hogy kiket értessz díszk*csög alatt:

1.a letoltgatyás akinek kinn az alsója(Justin Bieber)

[link]

2.a b*zifiúkra akik úgy öltözködnek mint egy lány (SP)

[link]

3.a normálisan kinéző de babaarcú fiúk (Harry Styles)

[link]

4.vagy a kigyúrt agyatlan állatokra (ide nem tudok példát)

vélemény:

1.nevetséges és gyerekes, a fenének se kellenek

2.no comment

3.aranyos és semmi baj vele attól még hogy kisfiús arca van (olyan mint egy kiscica:) ) egyáltalán nem díszk*csög

4.irtózom tőlük

nem tudom hány éves vagy kérdező, de lesz majd egy lány akinek te leszel a legszebb

2012. szept. 6. 20:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Ízlések és pofonok, de igaz, hogy manapság az a menő csaj akinek kigyúrt kislányos arcú barátja van...
2012. szept. 6. 20:38
 9/11 anonim ***** válasza:

Ma 20:24 nagyon jól leírta a típusokat, jót nevettem, pedig NŐ VAGYOK! :D

Egyébként én sem értem mi bennük a jó, én mindig is az átlagos, 'normál' pasikhoz vonzódtam, az ilyen "műnyápicok" mellett nem érezném jól magamat... félnék, hogy még nálam is többet foglalkozna a külsejével, ruházkodással, testépítéssel ... na az meg nekem sok lenne. Szóval van még remény, ne aggódjatok, nem mindekninek ilyenek kellenek, én olyan fiúkra hajtottam mindig is, akiket kevesen vesznek észre - mivel jóval kissebb a konkurencia!! (és mivel nem döglenek utánuk a nők, talán jobban meg is becsülik a barátnőjüket! :)

2012. szept. 6. 21:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Egy testépitô miért lenne agyatlan? Sokkal okosabbak mint hinnéd. A tv-n és interneten látottak, hallottak alapján soha sem ítélkezünk..

off vége

2012. szept. 6. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!