Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányoknak miért ezek a díszköcsögök jönnek be?
a kis nyomik jöjjenek be nekik?
neked sem a ronda lányok jönnek be hiszen mint leírtad nem őket nézed..
Mert te talán szeretnéd őt pusztán a lelkéért? [link]
Komolyan, én sem vagyok egy nagy eresztés egyszerűen csak jó arc vagyok meg közvetlen. Te hol leszel holnap ilyenkor? Biztosan otthon, mi?!
20:17-es!
Igen sajnos egyre több ilyen akad...
mi ez?
visszataszító fiúk kupaktanácsa?
attól függ hogy kiket értessz díszk*csög alatt:
1.a letoltgatyás akinek kinn az alsója(Justin Bieber)
2.a b*zifiúkra akik úgy öltözködnek mint egy lány (SP)
3.a normálisan kinéző de babaarcú fiúk (Harry Styles)
4.vagy a kigyúrt agyatlan állatokra (ide nem tudok példát)
vélemény:
1.nevetséges és gyerekes, a fenének se kellenek
2.no comment
3.aranyos és semmi baj vele attól még hogy kisfiús arca van (olyan mint egy kiscica:) ) egyáltalán nem díszk*csög
4.irtózom tőlük
nem tudom hány éves vagy kérdező, de lesz majd egy lány akinek te leszel a legszebb
Ma 20:24 nagyon jól leírta a típusokat, jót nevettem, pedig NŐ VAGYOK! :D
Egyébként én sem értem mi bennük a jó, én mindig is az átlagos, 'normál' pasikhoz vonzódtam, az ilyen "műnyápicok" mellett nem érezném jól magamat... félnék, hogy még nálam is többet foglalkozna a külsejével, ruházkodással, testépítéssel ... na az meg nekem sok lenne. Szóval van még remény, ne aggódjatok, nem mindekninek ilyenek kellenek, én olyan fiúkra hajtottam mindig is, akiket kevesen vesznek észre - mivel jóval kissebb a konkurencia!! (és mivel nem döglenek utánuk a nők, talán jobban meg is becsülik a barátnőjüket! :)
Egy testépitô miért lenne agyatlan? Sokkal okosabbak mint hinnéd. A tv-n és interneten látottak, hallottak alapján soha sem ítélkezünk..
off vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!