Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy még sosem volt baratnom 26 eves korom. Ellenére és a buszon sem ül soha senki sem. Mellém?
Figyelt kérdés
Nem vagyok ronda, atlagos arc ( kicsit lofeju de absz nem vagyok ronda, sőt) es sportos test, baratkozo tipus vagyok es mindenkivel joban vagyok, de megis osszesen csak ket jo baratom van, de mind a ketto mar kulfoldon el. Nem vagyok budos sem, mert minden nap tisztalkodok.Buta sem vagyok mert kemia szakot vegeztem az egyetemen es van munkahelyem is. Tisztelettudoan beszelek a lanyokkal is. De megis mindenki levegonek nez es meg a buszon is inkabb all mindenki, minthogy leuljon mellem. Pedig full apolt vagyok.Arra gondoltam, hogy talan az auram taszitja a tobbi embert.Pedig nem ul ki az arcomra a banat a maganyossag miatt, mrrt sokat mosolygok.De letezhet szerintetek ez az aura dolog ha egyebkent minden mas rendben van?2012. szept. 5. 09:03
11/11 anonim válasza:
buszon sosem szabad a belső ülésre ülni hanem mindig azt hagyd üresen :D meglátd egyből mindenki le akar majd ülni :D de komoly én kipróbáltam, ha bejött írj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!