Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt szeretethiányos lányok? Ti hogy bírjátok ki, hogy senki sem ölel, csókol, szeret titeket? Hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
2012. aug. 28. 21:09
2/23 anonim válasza:
Igen, és nagyon nehezen bírom..de ez van:)
20/L
4/23 anonim válasza:
Azt bírom nehezen, hogy nem az ölel és csókol akit teljes szívemből szeretek.
23 vagyok.
5/23 anonim válasza:
Hol vagytok ilyenkor önbizalom hiányos fiúk?
6/23 anonim válasza:
Tessék én fiú vagyok. Nekem az a fő gondom, hogy nem szeret az a lány akit én szeretek. Illetve legalábbis én még nem szereztem tudomást az ellenkezőjéről
..
.
:( :( :( :( :(
7/23 anonim válasza:
mindkét nemben van szeretethiányos. Egy 14 éves még igazán bírhatja...előtte az élet. Már harmincon túl igen kemény erőpróba szerintem. A kérdés inkább az lehetne miért van ennyi szeretethiány a két nem között. MIndenki szeretetre vágyik mégis sok a társtalan, magányos, szeretethiányos ember. egyébként engem is megvisel túl a 35 éven. De nem akasztom fel magam. Próbálok örülni annak hogy van kezem, lábam és egészséges vagyok. Nem mondom hogy könnyű így élni, de próbálom lekötni magam és remélni hogy még megtalálom Őt!
8/23 anonim válasza:
Én csak egy konkrét embernek a szeretetére vágyom, a többi most egyáltalán nem érdekel, pedig lennének jelentkezők =( természetesen nagyon nehéz elviselni...
25 vagyok
9/23 A kérdező kommentje:
Én hajdú-bihari srác vagyok. Már ott tartok,hogy nem is értem mi lehet a baj velem, miért nem találom a párom. Próbálkozom pedig a való életben is, illetve netes társkeresőkön is, de semmi. Aki gondolja, írhat lányok, akár csak beszélgetés céljából is. Fiúk is írhatnak. Legalább mi tudjuk milyen rossz is egyedül. Akiknek könnyen jön a barát, barátnő, azok nem tudják milyen rossz egyedül, szeretet nélkül.
2012. aug. 28. 21:24
10/23 anonim válasza:
egyetértek jól esne egy kis ölelés,csókok ::/
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!