Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy barátkozzak? Senki nem vevő rá.
Figyelt kérdés
Barátokat akarok szerezni, mert a régieknek lett pasijuk,és velem már nagyon ritkán foglalkoznak.:( Én meg unatkozom egész nyáron. Van pár ember,akikkel találkoztam párszor,és beszélgettem velük pár szót. Úgy éreztem,hogy szimpi vagyok nekik. Erre írok nekik facebookon cseten,hogy találkozhatnánk,de ott már nem vevők rá.:( Vagyis húzzák-halasszák csak. Nem mondanak nemet,de konkrétat sem. Hogy barátkozzak akkor??
19/L
2012. júl. 22. 22:34
1/14 AvernusTriad válasza:
Nézd, ilyen az élet. Sokszor fogsz csalódni, de tovább kell prbálkozni.
2/14 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy merrefelé laksz? Privátban is jöhet.
3/14 anonim válasza:
Velem is egy ideig ez volt a helyzet. Volt kb. 3 barátomnőm, akikről azt hittem, hogy azok. Aztán szép lassan eltűntek, csak én kerestem őket, de soha nem értek már rá. Ennek már legalább 4-5 éve. Azóta nincsenek barátaim...21/L
4/14 anonim válasza:
Ne interneten,én is a szájbervilágban csináltam és roncs lettem,ha többre vágysz lépj ki a kapun!
Üdv
8/14 AvernusTriad válasza:
Megjöttek a kanos gavallérok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!