Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretnék egy barátnőt....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék egy barátnőt. Először csak barátkozzak lányokkal, vagy rögtön hívjam el őket randizni?

Figyelt kérdés
Hogy kezdjek neki ennek az egésznek? 21/F
2012. ápr. 14. 15:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne barátkozz,hanem ismerkedj :)
2012. ápr. 14. 15:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Ismerkedj, beszélgess, ne rohand le őket rögtön. :)
2012. ápr. 14. 15:08
 3/9 anonim válasza:
Szerintem beszélgess velük,kérdezztőlük(pl.:mien pasik jönnek be neked?),és a végén kérd el a teló számukat.Majd utána jöhet a randi.
2012. ápr. 14. 15:12
 4/9 anonim válasza:

Én is szeretnék, de hidd el nekünk férfiaknak nincs könnyű dolgunk, ha nőt szeretnénk.

Egy nőnek könnyebb a helyzete sokkal, mert mindig próbálkoznak náluk a nagydumás, határozott, magabiztos fickók.

2012. ápr. 14. 17:15
 5/9 anonim ***** válasza:
21 évesen kezdesz még csak neki?! Én már általánosban csajoztam. Nem is voltam szűz 21 évesen. Mekkora lúzer vagy öcsém!
2012. ápr. 17. 00:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy lúzer vagyok, jól esik a földön fekvőbe belerúgni még egyet ugye Cassanova?
2012. ápr. 17. 00:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Abszolút nem vagy elkésve, még nagyon fiatal vagy!

A barátkozás kezdetnek remek, nem kell azonnal belemenni a mélyvízbe. Ez arra jó, hogy megszokd a lányok társaságát, egy idő után már teljesen természetessé válik a számodra, hogy ők is emberek és nagyon hasonlóak, mint te vagy én. Fontos, hogy tudd, amikor csak barátkozol lányokkal, akkor még csak az első lépést tetted meg.

Amikor már tovább akarsz lépni, akkor már fontos lesz, hogy kimutasd neki: nem csupán emberként, hanem NŐKÉNT is érdekel. Ez a lányokban egy bekódolt mechanizmus, ha nem lépsz időben, akkor elkönyvel barátnak és onnan már borzasztóan enhéz, ha nem lehetetlen kikerülni. Ha esetleg ez történne, akkor sem kell kétségbe esned, tartsd meg továbbra is a barátságot velük, de ismerkedj új lányokkal, illetve, ha az előbb említett lány révén megismersz új csajokat, akkor feléjük már nyithatsz férfiként.

A szándékaidat finom, de félreérthetetlen módon kell kimutatnod. Sok fiú retteg tőle, mert fél a következményektől, de ki kell mutatni a a lány felé a szexualitását. Ezt kettesben kell tenned, a barátnők nagyon komoly zavaró tényezők ám! :)

Apró, jól adagolt megjegyzések, érintések, egy félreérthetetlen pillantás, stb...

Rá fogsz jönni! :D

Egyet ne feledj! Soha nem jön azonnal a siker, bele kell jönnöd a dologba, de ha egyszer sikerül, többé már nem lesz megállás!

Remélem, segítettem! Sok sikert! :)

2012. ápr. 18. 14:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha baratkozol, ne lepödj meg, ha aztan csak baratkent akar! Rögtön tiszta lappal, egyenesen es batran indulj neki! Igy nem vesztegeted feleslegesen az idödet, es azon kivül, hogy hamarabb derül ki, hogy nincs kedve hozzad, nem lehet rosszabb!
2012. ápr. 18. 14:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Bocsi, némi hiba támadt a rendszerben.

"nehéz"

és "ki kell mutatnod a lány felé a TE szexualitásodat!"

Ne felejtsd el, ez nem a tudat, hanem az ösztönök szintjén indul be elsősorban!

2012. ápr. 18. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!