Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy barátkozzak lányokkal is?

Hogy barátkozzak lányokkal is?

Figyelt kérdés
Lány vagyok,most megyek hetedikbe,első két év jó volt,de én a fiúkkal jövök ki igazán,mert a lányok...hogyismondjam... ha többen lennének összezárva alig beszélnének egymással,csak olyan két emberes csoportokban,pedig már rég ismer mindenki mindenkit. Miről lehet velük beszélni? Ha én mondok valamit,az biztos nem érdekli őket,és ilyenkor beáll a kinos csend...Én nem vagyok olyan lányos,mármint nem divatozok,sőt,olyan rocker,skate,goth tipus vagyok,bár hasonlókkal se tudok ismerkedni,barátkozni,mert le vagyok sajnálva,mert ők nagyobbak... Szóval egy kis segitséget kérnék,hogy hogy ismerkedjek emberekkel,hogy legyek nyíltabb,meg ilyenek :S
2009. szept. 10. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Vegyél fel msn-re am. én egyik féllel se tudok barátkozni:)
2009. szept. 10. 21:41
 2/6 anonim ***** válasza:
keress olyan lányokat akik hasonlóak hozzád! biztos nem vagy ezzel egyedül! hiszen én is a falra mászok a pláza cicáktól lány létemre. ha meg csak olyat találsz ki csajos akkor azzal csak simán hogy: szia! hogy hívnak? milyen zenét szeretsz? mi a kedvenc színed stb... stb... csak lesz egyszer közös témátok! sok sikert! :) amúgy az MSN-is jó ötlet:) de előbb azért élőben haverkodj:)
2009. szept. 10. 22:57
 3/6 A kérdező kommentje:
nem ugyanolyan az izlésünk,és sok lány csendesen nem szeret,mert nem vagyok olyan,mint ők.Nagyobb osztályokban pláne,hogy nem tudok ismerkedni senkivel.Ha én megkérdezem mi a kedvenc zenéjük vmi román együttest vagy énekest mondanak (romániában élünk...),meg ilyenek. Nem tudom hogy mondjam,hogy milyenek....szóval például öten-hatan beszélnek csoportokban,és ha én odamegyek és mondok valamit,mindenki engem néz és senki nem mond semmit. Nem közösitenek ki,csak én más vagyok nekik...
2009. szept. 11. 10:18
 4/6 anonim ***** válasza:
akkor ne csoportokat keress hanem egy olyat aki egyedül van
2009. szept. 11. 20:17
 5/6 anonim ***** válasza:
gyere baszni bébi ahhhhhh xd
2009. szept. 14. 20:40
 6/6 anonim ***** válasza:

utolsó, kár, hogy a kérdező is lány... -.-"

amúgy pedig eddig én is úgy éreztem, hogy na én senkivel sem tudok beszélni, csak mert elsőre megítéltem őket.. szerintem ez hülyeség, már nem így fogom :) te is menj oda, kérdezd meg pl. hogy milyen nyaruk volt vagy hova mennek majd nyaralni és lesz egy beszélgetés. :)

2010. júl. 2. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!