Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány létemre ne barátkozzak pasival?
Mindig jobban megértettem magam a férfiakkal. Jobban szeretek velük lenni, mint a csajokkal.
De érlelődik bennem a gondolat, hogy talán mégsem kéne. Hogy miért? Egy tucat pasit ismertem meg egy év alatt és mind haverkodásnak indult. Nagyon jól elbeszélgettünk, jött az azonos hullámhossz és egy idő után mindegyik tovább akarta vinni. Járni akartak velem. De én ennél többet meg nem akartam. Tényleg ne legyenek fiú haverjaim, mert az összes belémzúg? Én nem akarok elcsábítani senkit, de ezek szerint ez a barátkozás azt vonja maga után. Nem vagyok cafka, nem játszom az eszem, de valamit látnak bennem. Nekem viszont szükségem van fiú ismerősökre...
Örök probléma :)
De miután elutasítottad őket, barátok maradtatok?
Nem feltétlen vonja ezt magával minden barátkozás, de egy lánynak aki könnyen megtalálja a férfiakkal a hangot, hozzá még csinos is, bizonyos természetes kockázatokkal számolnia kell.
Az nem lehetne, hogy csak elfogadd, hogy az ilyesmi megtörténik és kitalálnád, hogy hogy utasíthatod el őket úgy, hogy senkiben ne maradjon tüske?
Én is jobban érzem magam a fiúk társaságában lány létemre.
Nekem a lányok olyan...nem tudom milyenek,szóval olyan lányosabbak én meg inkább fiúsabb stílusban vagyok mint ember:D Nekem is voltak már ebből gondok,hogy félreértettek és többet akartak,de én világosan megmondtam,hogy csak haverok vagyunk és ennyi.Semmi többet nem szeretnék.Aki megértette és tényleg tisztelt azzal még most is tartom a kapcsolatot,de aki nem az mehet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!