Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova mehetünk barátommal ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova mehetünk barátommal ahol nincs senki, vagy nem zavarunk senkit (meleg téma)?

Figyelt kérdés

Kérem homofobok ne írjanak, köszönöm.

Valahol szeretnénk nyugodtan csokolozni, olelgetni egymást a barátommal, de nem tudjuk hova menjünk. Eddig a margitszigetre jártunk, de az már kicsit unalmas, tudnatok javasolni valami mást?

Az ekezetekert bocsánat, de a telefonomon nincsenek ekezetek és csak néhány szót javít ki.

2012. aug. 26. 14:02
1 2
 1/20 ASOT ***** válasza:
100%
Kirándulni a hegyekbe!
2012. aug. 26. 14:05
 2/20 anonim ***** válasza:
85%
népliget minden este...
2012. aug. 26. 14:05
 3/20 anonim ***** válasza:
86%

Ilyen szempontbol tenyleg sajnallak titeket, igazsagtalan, hogy nem mehettek oda, ahova epp jolesik mert masok ezt nem birjak elfogadni.

De vannak kimodottan ilyen szorakozohelyek pl. ott meg azt csinalhattok, amit eppen akartok, ha meg inkabb a termeszetbe vagytok, akkor hat nem is tudom.

Mondjuk engem nemigen erdekelne masok velemenye es ha epp az utca kozepen kivannam a parom csokjat, akkor ott csokolnam meg, s szerintem nektek sincs semmi szegyelnivalotok.

2012. aug. 26. 14:06
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
gellért hegy
2012. aug. 26. 14:07
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

citadella este :)

vagy menjetek át egymáshoz dvdzés vagy számítógépezés ürüggyel:)

2012. aug. 26. 14:10
 6/20 Mókusgyilkos ***** válasza:
43%

kérdező: van azon a telefonon ékezet: nyomd le a karaktert utána pedig húzd el az ujjad valamelyik irányba és akkor elvben listázza az összes lehetséges karaktert.

nah akk mégse számít sportnak h ki tud a legtöbb erre érzékeny hetero előtt melegedni ? meglepő dolgok derülnek itt ki. ez persze jó hír. ugyan akkor: szard már le h zavarjátok őket v nem most istenem. /persze azért maradok annál a kellemes 36.5 foknál jó az nekem:)/

2012. aug. 26. 14:10
 7/20 anonim ***** válasza:
0%
Mindegy csak én ne lássalak...
2012. aug. 26. 14:13
 8/20 A kérdező kommentje:

Xperia mini pro-m van, és a hardveres billentyuvel írok, és nincs kedvem hosszan nyomni a gombot mert magától kijavit párat, csak azért szóltam h ne degeneraltnak hanem lustanak higgyetek xd

a nepligetben már voltunk, az nagyon sz@r hely, tök félelmetes :'D a gellért-hegy/citadella jól hangzik :D lehet elmegyünk oda holnap :) párszor voltunk egymasnal is, csak az túl feltűnő ha sokszor megyünk egymáshoz... :/

2012. aug. 26. 17:38
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

bárhová.

viccen kívül.

van egy raklapnyi meleg haverom, fiúk-lányok vegyesen. kisebb baráti társaság. a srácok is kézenfogva, mint a csajok. mert miért? mert szabad. jó, villamosmegállóban nem szoktak folyton, max. búcsúcsókot, na de érted. simán. ott csókolózzatok és ölelkezzetek, ahová egy bármilyen, hetero párt is el tudtok képzelni és szerintetek nem belemászás mások intim szférájába.

(pl. elég nyilvánvaló, hogy a zötykölődő tömött 173-ason, miközben rákanyarodik az erzsébet-hídra... na az TRÉ.)

a kézenfogás is mehet. hadd szokják.

(nézd, mi úgy tűnik, titeket támogattunk srácok, mert lányokként mindig leb.zitak, két meleg srácnak néztek bennünket. de zavartalanul fogtuk egymás kezét, az átlagember magas ívből sz.rt a fejünkre.)

ráadásul budapesten..? na ott pláne, hajrá!

persze vannak helyek, ahol nem érdemes. pl. a kálvária téren fényes nappal még egyedül sem merek végigmenni helyi kísérő nélkül, nemhogy kettesben vagy bárhogy másképp. :D :X :///

2012. aug. 26. 17:51
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

ez az "oda ahol senki se lát titeket" duma annyira bántó, és akkor mivan ha neki ilyen a nemi identitása?? talán rosszabb ember, vagy mi? mert szerintem nem...

én hetero csaj vagyok, van leszbikus és biszex sőt meleg ismerősöm is és??? jófejek kedvesek s atöbbi.

és képzeljétek a leszbikus csajjal egy kiránduláson 1 ágyban aludtam, és nem mászott rám, sőt még a gondolatától se hánytam, hogy egy ilyen csajjal alszom együtt, pedig a pasikat szeretem, ő is csak ember. és nem is néztem le soha amiatt mert olyan amilyen.

ha ő neki ez a jó, hát Istenem... elég cink lehet neki az h a szülei előtt takargatnia kell...

2012. aug. 26. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!