Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova mehetünk barátommal ahol nincs senki, vagy nem zavarunk senkit (meleg téma)?
Kérem homofobok ne írjanak, köszönöm.
Valahol szeretnénk nyugodtan csokolozni, olelgetni egymást a barátommal, de nem tudjuk hova menjünk. Eddig a margitszigetre jártunk, de az már kicsit unalmas, tudnatok javasolni valami mást?
Az ekezetekert bocsánat, de a telefonomon nincsenek ekezetek és csak néhány szót javít ki.
Melegbár?
Meg most mit kell annyira izélni?Elmentek egy parkba...ne érdekeljen hogy másik is lesnek. Persze azért ha meg tudnak titeket verni akkor óvatosan...
Mondd el a szüleidnek, hogy meleg vagy és van valakid.
Úgy se tudnak mit tenni. Ha bántanak, akkor hívd ki rájuk a rendőrséget, vagy üss vissza (én is ezt tettem).
Akár le is léphetsz és élhetsz befogadó nevelő szülőknél.
Mostanában azt hallottam, hogy meleg párok szívesen segítenek olyan meleg fiatalokon, akiknek el kellett menekülniük a homofób szüleiktől. Kisbabát nem fogadhatnak örökbe.
Mindenesetre ugyan annyi jogod van szeretni, mint bárki másnak. Ne hagyd, hogy ezt elvegyék tőled.
Hétköznap délután a János hegy környéke is nyugot
Főleg ha nem a fő csapásokat követitek:D A Gellért hegy viszont tényleg jó vannak ilyen beugró kilátók ahova senki nem lát be és ha hangokat hallanak nem is jön be senki.
Én kicsit messzebbi helyeket is tudnék ajánlani.
Bp határán kívül van egy csomó ilyen település pl. Budakalász, Üröm , solymár, remeteszölős, nagykovácsi, budakeszi, (de akár már hüvösvölgy, vagy hidegkút) ahol az egész körbe van véve erdőkkel, ahol még nappal se jár egy lélek se. Nagyon izgalmas, és gyönyörű természet, szép táj, minden van. Csak az a gáz, hogy messze, de egy-egy biciklitúra keretében útba lehet ejteni egy-egy jános hegyet, nagykevély, ziribár, bagykopasz,pilis stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!