Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova mehetünk barátommal ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova mehetünk barátommal ahol nincs senki, vagy nem zavarunk senkit (meleg téma)?

Figyelt kérdés

Kérem homofobok ne írjanak, köszönöm.

Valahol szeretnénk nyugodtan csokolozni, olelgetni egymást a barátommal, de nem tudjuk hova menjünk. Eddig a margitszigetre jártunk, de az már kicsit unalmas, tudnatok javasolni valami mást?

Az ekezetekert bocsánat, de a telefonomon nincsenek ekezetek és csak néhány szót javít ki.

2012. aug. 26. 14:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Melegbár?

Meg most mit kell annyira izélni?Elmentek egy parkba...ne érdekeljen hogy másik is lesnek. Persze azért ha meg tudnak titeket verni akkor óvatosan...

2012. aug. 27. 11:51
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el a szüleidnek, hogy meleg vagy és van valakid.

Úgy se tudnak mit tenni. Ha bántanak, akkor hívd ki rájuk a rendőrséget, vagy üss vissza (én is ezt tettem).

Akár le is léphetsz és élhetsz befogadó nevelő szülőknél.

Mostanában azt hallottam, hogy meleg párok szívesen segítenek olyan meleg fiatalokon, akiknek el kellett menekülniük a homofób szüleiktől. Kisbabát nem fogadhatnak örökbe.

Mindenesetre ugyan annyi jogod van szeretni, mint bárki másnak. Ne hagyd, hogy ezt elvegyék tőled.

2012. aug. 27. 12:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Röhej, hogy az ember az alapvető emberi jogait se gyakorolhatja ebben az országban és akkor még azt mondják, hogy a melegeket nem bántják sehol.
2012. aug. 27. 12:47
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Exemmel nagyon gyakori volt nálunk is a Citadella/Gellért hegy. Ott aztán tényleg azt csináltok amit akartok, szerencsés esetben a kutya nem zavar titeket. Budai vár alatt is... Szóval tudom ajánlani :)
2012. aug. 27. 19:48
 15/20 Béla211 ***** válasza:
100%

Hétköznap délután a János hegy környéke is nyugot

Főleg ha nem a fő csapásokat követitek:D A Gellért hegy viszont tényleg jó vannak ilyen beugró kilátók ahova senki nem lát be és ha hangokat hallanak nem is jön be senki.

2012. aug. 27. 21:13
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Én kicsit messzebbi helyeket is tudnék ajánlani.

Bp határán kívül van egy csomó ilyen település pl. Budakalász, Üröm , solymár, remeteszölős, nagykovácsi, budakeszi, (de akár már hüvösvölgy, vagy hidegkút) ahol az egész körbe van véve erdőkkel, ahol még nappal se jár egy lélek se. Nagyon izgalmas, és gyönyörű természet, szép táj, minden van. Csak az a gáz, hogy messze, de egy-egy biciklitúra keretében útba lehet ejteni egy-egy jános hegyet, nagykevély, ziribár, bagykopasz,pilis stb.

2012. aug. 27. 22:59
 17/20 anonim ***** válasza:
90%
NA! pont ez a baj a melegfelvonulásokkal, h kábé azellen tüntet, h valaha is elfogadott dolog legyen az, h két fiú vagy két lány nyilvánosan felvállalhassa egymást. a meleg szórakozóhelyeken is kivetkőznek magukból, egyáltalán nem befogadható szerintem olyan normális szolid hétköznapi emberek számára (heterok és melegek számára egyaránt) akik nem kérkedni szeretnének a milyenségükkel, hanem egyszerűen élni az életüket, amibe a nemiség is beletartozik. én megértem h nem mehetnek akárhová romantikázni vagy bármi, mert nem lehet egyszerűen leszarni ha odajönnek leköpködni meg beszólogatni, vagy akár meg is verni. igen, nem egyszerű így élni. de aztgondolom h amiben megnyilvánul ez a fajta másság, az valójában otthon a hálószobába történik..de azt gondolom h nyilvanosan a sajat lelketek vedelmeben nem nagyon tehettek mast, mint baratkent mutatkozni egyutt, elvonulni pedig kirandulni, par napra videkre, hetvegekre, vagy satrazni esetleg.. gellérthegy, parkok, stb..
2012. szept. 6. 11:58
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
az egész undorító. az abnormális dolgokat tegye mindenki otthon, vagy ahol más nem vesz róla tudomást és akkor sok embernek nincs baja azzal, amiről nem tud!
2012. szept. 6. 18:59
 19/20 anonim ***** válasza:
51%
mondjuk otthon?
2012. okt. 16. 11:07
 20/20 anonim válasza:
meleg bar vagy kibéreltek egy szobát valahol
2012. okt. 31. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!